Moje šťastná hvězda

U koho našla velkou útěchu?

Herečka DANA MORÁVKOVÁ (49) mĕla dlouho skrývat jedno velké tajemství. Podle všeho má randit s JANEM ČENSKÝM (59). Byla by opravdu schopná zahodit dlouholeté manželství s PETREM MALÁSKEM (56)?

Už několikrát se spekulovalo, zda jedna z nejkrásnějších hereček Dana Morávková (49) tajně nerandí s kolegou z oblíbené Ordinace v růžové zahradě Janem Čenským (59). S tím ji pojí i dlouholeté přátelství.

Na svých sociálních sítích se neustále chlubí, jak perfektní a bezstarostné manželství s Petrem Maláskem (56) má, opak je ale nejspíš pravda.

Začíná se říkat, že má mít kvůli Čenskému doma pěkné dusno a má se mluvit i o rozvodu. Jak tento milostný trojúhelník dopadne?

Chybí jí syn!

Zhruba před půl rokem opustil rodné hnízdo hereččin syn Petr (22). Jel totiž studovat do Anglie. Dana donedávna své emoce skrývala, nyní ale vyšlo najevo, že jí její jediný syn tak moc chybí, až má postrádat smysl života.

Nejradši by byla, kdyby se jí vrátil. Kvůli ukončení oblíbené Ordinace je teď herečka pořád doma, její manžel se pro změnu snaží pracovat co nejvíc, aby nemuseli škudlit každou korunu.

To, že netráví více času s ní, jí má dost vadit. On si ale žije ve svém vlastním světě a přání manželky zřejmě nebere ani trochu v potaz.

Chodí se k němu vybrečet

I když s kolegou Čenským netráví už tolik času jako dřív, stále se potkávají. Zdá se, že u něj našla Morávková místečko, kam se může chodit vybrečet a postěžovat si, že ji manžel zanedbává.

,,S  Honzou jsme jako brácha a ségra. Vždycky mě vyslechne, za což mu děkuji,“ řekla s úsměvem. Jenže jak už to tak někdy bývá, přátelství může lehce přerůst i v něco víc. A to se očividně stalo i  u  Dany a Jana.

Lásce se ale zkrátka někdy nedá tak úplně poručit. Ačkoli se oba neustále snaží svůj románek popírat, už i jejich kolegům má být jejich chování dost podezřelé.

Dojde na rozvod?

Byla to jen otázka času, kdy se o tomto tématu začne mluvit, a je to tady. Jedna z hereččiných přítelkyň se měla tak trochu prořeknout a prozradit, že už s Maláskem často nespí v jedné posteli.

To je hodně divné, zvlášť když se na veřejnosti prezentují jako nejzamilovanější pár. Jenže zatímco se snaží rozdávat jeden úsměv za druhým, v tajnosti mají připravovat rozvodové papíry.

Bude nakonec litovat?

Taková informace ale neměla ani trochu udělat radost především manželce Čenského Daně (56), která měla na herečku vždy až přehnaně žárlit. Teď se ale nejspíš ukázalo, že její obavy nebyly plané.

Problém je však v tom, že herec se podle všeho svou polovičku nechystá opustit a vyhovuje mu to přesně tak, jak je to nyní.

To by mohlo Morávkové hodně překazit plány, zvlášť pokud si myslela na to, že by mohli s Čenským oficiálně tvořit pár. Vypadá to, že to mezi nimi bude ještě hodně zajímavé.

Aby nakonec Dana nelitovala všeho, o co se má chtít dobrovolně připravit. Nebyla by však první ani poslední ženou na světě, která by takto zplakala nad výdělkem.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden