Moje šťastná hvězda

U nich doma to vždycky žilo divadlem

Moje šťastná hvězda

Říká se, že komici bývají v soukromí nudní patroni. Jaroslav Sypal (62) ale patří k výjimkám, které potvrzují pravidlo. V soukromí je s ním legrace.

Filmová kariéra Jaroslava Sypala (62) se začala rozvíjet až v poměrně zralém věku. To ale ani náhodou neznamená, že by neměl kumšt v genech, právě naopak. Tento sympatický herec totiž pochází z rodiny, která divadlem doslova žila. Jeho tatínek psal divadelní hry a úžasná maminka k nim skládala hudbu.

Oba rodiče pak stáli u zrodu mimořádně úspěšného dětského divadelního souboru Racek, ve kterém nadějný mladík začínal s herectvím. Není divu, že Sypal na své dětství vzpomínal vždy s láskou v srdci a úsměvem na tváři.

Jeho rodiče založili v Kaplici celostátní přehlídku dětských divadelních souborů Kaplické divadelní léto. Oba byli také

Zbývá vám 83% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden