Můj kousek štěstí

Ubohý výprodej zkrachovalé lásky Agáty Hanychové

Byly to cenné trofeje, ale prodejem za nízké ceny jako by řekla, že jde jen o Soukupovy šunty...

Dostávala drahé dary i v době, kdy se s magnátem rozcházeli. Teď je rozprodává na sociálních sítích, navíc zřetelně pod cenou. Co se děje, došly peníze, nebo chce jen přilít olej do ohně?

Rozchod Agáty Hanychové (38) a Jaromíra Soukupa (55) byl, je a ještě bude dramatický. Přesto vyšlo najevo, že mediální magnát dával brunetce velmi drahé dárky i poté, co už spolu nebyli. Náhrdelník s růžovým zlatem a diamanty za 120 tisíc, luxusní hodinky jako náhradu za ty, co exmodelce ukradli z jeho vily ve Španělsku.

Hodnota „porozchodových“ darů je prý zhruba 600 tisíc korun. „Špatná energie, ty věci už nechci,“ sdělila Hanychová na sociálních sítích a rozjela výprodej, kde věci prodávala podezřele levně. Přihodila i auto za milion a půl, které dostala za porod dnes téměř roční Rozárky.

Tato akce má ale i jiný důvod, než definitivní „vymetení“ Soukupa z jejího života. Potřebuje každou korunu. A možná se chtěla Soukupovi také „revanšovat“. Za to, že na ni posílá právníky?

„Blokuje mi vše, navíc on sám je právník a má je také jako zaměstnance, kdežto já za ně platím desítky tisíc,“ rozčilovala se. Je jasné, že tahle veřejně vedená válka celebrit ještě není u konce. Magnát je mocný a brunetce může zatopit i její bývalý manžel, herec Jakub Prachař (40).

S ním se koneckonců před pár dny sešla u soudu kvůli péči o společnou dceru Miu (6). A soudit se nejspíš bude i se Soukupem kvůli jejich Rozárce. Hanychovou tak podle všeho nečekají jednoduché časy, přestože si nedávno vzala otce svého syna Kryšpína (12), podnikatele Mirka Dopitu (39).

Tím ale nejspíš jen ještě více rozvířila špatné vztahy se Soukupem, který jí nyní nic nedaruje. Nedávno k ní domů dokonce poslal policii. Agáta s Dopitou, Miou a Kryšpínem totiž odjeli do Paříže a Jaromír se prý obával, kdo mezitím pečuje o Rozárku. Inu záminka k dramatu se tu vždy najde...

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden