Můj čas na kafíčko

Ubrání se Kubelková svodům tanečníka?

Když společně na parketu excelují modelka a moderátorka Iva Kubelková (46) a sympatický Martin Prágr (26), i na dálku je vidět, že to mezi nimi jiskří a vzájemně se přitahují.

Krásná Kubelková je pro muže stále ženou, které těžko odolávají. Její úsměv, bujné poprsí a atraktivní postava působí jako magnet i na Prágra. A jelikož s ní tancuje také tance, které vyžadují vzájemné doteky, možná se brzy jiskření a přitažlivosti nedokážou ubránit. Je snad možné, že spolu skončí v posteli?

Martin Prágr (26).

Těžko se hlídá

Není žádným tajemstvím, že StarDance sbližuje a za všechny ty roky udělala z mnoho celebrit a tanečníků zamilované páry. Šestadvacetiletý Prágr navíc ve StarDance netancuje poprvé a v minulých letech se hned dvakrát mluvilo o tom, že s taneční partnerkou něco má.

Nejprve tomu tak bylo před čtyřmi lety, kdy tančil s bývalou profesionální biatlonistkou Gabrielou Soukalovou (34). V té době k sobě měli natolik blízko, že si ho raději pravidelně hlídala půvabná přítelkyně Denisa Galandžárová (28).

Byla tehdy sama

O dva roky později se pokoušel ve StarDance Martin Prágr uspět společně s o 24 roků starší herečkou Simonou Babčákovou (50).

Herečka byla tehdy po rozchodu s partnerem Janem Adensamem, a měla nejspíš otevřené srdce pro novou lásku. Společnost přitažlivého Martina Prágra si užívala naplno a pod vlivem emocí se poté stalo něco, co málem stálo Prágra vztah s Galandžárovou.

Skončilo to líbačkou

Nejenom že herečku neustále držel v bocích a za ramena, ale také se k ní stále tiskl. Během tance jí navíc dokonce prsty poklepával na pozadí. Vrcholem všeho pak bylo, když po hodnocení poroty Prágr dlouze políbil Babčákovou na rty.

Poté si nešlo nevšimnout, v jakém šoku Galandžárová byla, a Prágr tak měl doma asi co vysvětlovat. „Byla z toho vykolejená, přišlo jí to moc,“ prozradil tehdy zasvěcený zdroj ze zákulisí.

Bude tak zajímavé sledovat, k jakému vývoji dojde v jeho vztahu s Kubelkovou. Ta je sice už přes 20 let zadaná a žije s malířem a designérem Georgem Jiraskem (65), ale srdci někdy člověk neporučí.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden