Můj kousek štěstí

Ubrzdí zběsilou dietní jízdu?

Loni vyhrála boj nad zákeřnou nemocí a letos se rozhodla zatočit s přebytečnými kily. Anna Slováčková si jako novoroční předsevzetí dala za úkol, že pořádně zhubne a svému slovu hodlá dostát za každou cenu.

Chce se totiž dostat zpět do formy a jde na to nejrůznějšími možnými způsoby. Nasadila krabičkovou dietu, hodně se hýbe a proti celulitidě aplikuje zábaly z bahna. Její několikaměsíční snažení už pomalu nese své ovoce. I přestože už hodně zhubla, ještě v boji s váhou nekončí. Chce snad mít mladá zpěvačka míry jako modelka?

Zatím vypadá dobře a její tvář zdobí úsměv.

Zbývají už jen dvě!

Že na své postavě opravdu maká, je znát. Sama přiznává, že hubnutí jí jde dobře a už se jí podařilo dost shodit. V hubnutí ale hodlá pokračovat dál. „Už mám dole osm kilo. Ještě dvě a budu na své váze.“ říká spokojeně představitelka sestřičky z Ordinace v růžové zahradě.

Teď má největší strach, aby si váhu dokázala udržet a nenabrala zase přes léto nějaká kila navrch. Jak totiž přiznává, i když je v poslední době spíše propagátorkou zdravého jídelníčku, sama si někdy ráda zahřeší nezdravým jídlem.

„Moje milované hříšné jídlo je opravdu pořádná prasárna. Miluju totiž extrémně pálivé instantní nudle,“ napsala svým fanouškům s tím, že někdy není špatně si zkrátka dát to, na co máte chuť.

Jde na to filozoficky 

Kromě pohybu a změny stravování prý Slováčkové také pomohla jedna moc důležitá filozofie. „Mám svoje tělo ráda, ať už bude vypadat jakkoli. A to si myslím, že je ta cesta, proč mi to šlo tak snadno, ty kila dát dolů.“

Hubnutí ji evidentně baví a je jasné, že si svou novou postavu užívá. Ale všeho moc škodí, a tak by si měla dát pozor, aby to s tím shazováním kil nepřehnala. Vždyť vychrtlé holky nemá nikdo rád!

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden