Můj kousek štěstí

Úchylů má dost, teď chce chlapa!

Zcela jasně to řekla! Na „plnou pusu“, bez vytáček, které ostatně tolik nemá ráda u lidí, jež jako novinářka zpovídá: „Ráda bych zlepšila svůj osobní život a našla si partnera.“

Důvod, který se nabízel pro odchod moderátorky Daniely Písařovicové z České televize, a o němž jsme hned spekulovali, se potvrdil! Až teď začíná vycházet najevo, jak moc byla sympatická televizní hvězda za léta ve zpravodajství vyčerpaná a jak ji trápilo, že stagnuje její citový život.

Šlo jí o život

„Nezvládala jsem osobní život a říkala jsem si, že vlastně nevím, jestli mám ještě ze života radost,“ přiznala žena, která by od května měla pracovat pro zpravodajský projekt DVTV – televize, která dodává videoobsah pro internetový deník Aktuálně.cz.

Slibuje si od toho, že po práci jí zůstane ještě dost energie a nebude odříkávat schůzky, jak tomu bývalo dosud. Jistě také předpokládá, že přestane být terčem útoků podivných individuí.

Jako před lety, když musela dostat kvůli jakémusi úchylovi policejní ochranu. Ta kauza vyšla najevo až nyní, ale dramaticky ilustruje, co vše musela Daniela vytrpět.

Kuba už víc nevyroste

Dnes už je ovšem schopna i vtipkovat na svůj účet, jako například když v televizním pořadu Máme rádi Česko soutěžila v týmu Jakuba Prachaře (37) a herec ve snaze o humor prohlásil, že si Danielu vezme za ženu.

„Já se těším, naši jedou do Prahy, svatba bude co nevidět a myslím si, že máme před sebou krásnej spokojenej život,“ vypálila s úsměvem. My ovšem věříme, že si Dana vybere někoho o trochu většího. Jakubovi s jeho 176 centimetry k výšce bývalé volejbalistky celých šest centimetrů schází…

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden