Můj čas na kafíčko

Udělal by pro ni první poslední

Zdá se, že ve svém partnerovi našla hotový poklad.

Takového partnera, jako má doma herečka ze seriálu Ordinace v růžové zahradě 2 Michaela Badinková (42), by asi chtěla každá z nás. Nejen že je pro ni Jan Teplý (45) velkou oporou a jeho život neprovázejí skandály, a třeba i nevěry jako některé z jeho kolegů.

Domácí práce nejsou problém

On se navíc snaží pomoci své partnerce i v domácnosti, což mezi muži rozhodně není samozřejmost. Neštítí se ani vaření, ačkoli spousta mužů má stále pocit, že u plotny by měla stát výhradně a jen žena.

„Vařím třeba míň než žena, ale takové ty běžné věci jsou samozřejmost,“ nechal se slyšet Jan Teplý. Někdo by si sice mohl myslet, že je podpantoflák, ale to by se tuze pletl.

Herec má jen ke své dlouholeté partnerce úctu, a jelikož i ona díky svému hereckému talentu nosí domů spoustu peněz, nevidí důvod, proč by doma čas od času nepřidal ruku k dílu.

A někdy třeba i Badinkovou vystřídal se vším všudy. Teplý se totiž podle svých slov nebojí doma vůbec ničeho a dokáže herečku zastoupit prakticky ve všem, a klidně tedy být na přechodnou domu pomyslnou ženou v domácnosti.

Není žádný podpantoflák

Rozhodně ale neplatí, že by se Teplý Badinkové ve všem přizpůsoboval. Kompromisy umí dělat i jeho partnerka. Třeba si dlouho nedovedla představit, že by lyžovala, ale nakonec ji dokázal muž jejího života přesvědčit.

„Já jí otevřel hory, ona mně moře a potápění. Začal jsem cvičit i jógu. Nejdřív jsme se ofrňoval, ale pomohlo mi to s dechem,“ přiznal herec. Zdá se tak, že je jejich vztah naprosto idylický a stvrdit ho svatbou vlastně ani nepotřebují.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden