Moje šťastná hvězda

Udělal si dítě s jinou a utekl

Randili spolu tři roky, a poté se Josef Kokta (62) rozhodl požádat, svou lásku Gabrielu Partyšovou (41), o ruku. Svatba se konala v zahraničí, a nebyli na ni žádní jejich přátelé. Proto museli uspořádat ještě jednu hostinu, aby to všem vynahradili.

Dva roky po svatbě se jim narodil syn Kristián (12), a jejich manželství bylo téměř jako z pohádky. Manželství jim vydrželo sedm let, a stal se šokující zvrat, který nikdo nečekal.

Nedokázala mu to odpustit

Vyšlo najevo, že Josef byl Gábině nevěrný tehdy s jen osmnáctiletou Ornellou Štikovou (25), která se již dnes jmenuje Koktová. Josef chtěl nejspíš svůj románek ukončit a už se k němu nevracet, ale v tu chvíli začala Ornella vytrubovat do světa, že s Pepou čeká dítě.

Zpočátku tomu nikdo nemohl uvěřit, ani sama Gábina, ale pravda nakonec vyšla najevo. Ornella skutečně nosila pod srdcem Josefovo dítě.

Partyšová se snažila tuto informaci zpracovat, ale přes takovou zradu se zkrátka přenést nedokázala. Požádala tedy o rozvod, protože se na svého muže už nemohla ani podívat. Ten neprotestoval, nejspíš už taky ke Gábině nic necítil, a nevěra to jen potvrzuje.

Oba měli další svatbu

Po rozvodu se tedy oženil s Ornellou, se kterou je dodnes, a vychovávají spolu syna Quentina (5). Gábina mezitím také stihla dojít podruhé k oltáři, a to s miliardářem Danielem Farnabuerem (43). Manželství jim však vydrželo jen dva roky, poté se Daniel vrátil ke své bývalé. Gabriela v současnosti prý přítele má, jeho identitu však tají.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden