Moje šťastná hvězda

Udělala si z muže sluhu?

VERONIKA ARICHTEVA (34) přivítala na svět svého prvního potomka a nemůže se ho nabažit. Brzy ale možná dojde na lámání chleba.

Mateřství dlouhou dobu odkládala, nejdříve se chtěla věnovat herecké kariéře, která se jí stále slibněji rozjížděla, a když už to vypadalo, že je ten pravý čas na založení rodiny, vždycky jí do toho přišlo něco, co to zase o nějaký kus oddálilo.

Když tak na jaře letošního roku Veronika Arichteva (34)oznámila, že je se svým mužem Biserem (44) konečně v očekávání, mnohé to poněkud zaskočilo.

Chce se soustředit na syna

Ačkoli to zpočátku vypadalo, že si dá jenom krátkou pauzu od hraní, a jen co se z nové životní role alespoň trochu vzpamatuje, nastoupí opět jako většina jejích kolegyň zase zpátky do pracovního procesu, nejspíš se tak nestane.

Dokonce se i dobrovolně vzdala role ve veleúspěšné Slunečné, jenom aby mohla mít čas na rodinu. A zatím se zdá, že její mateřská dovolená bude opravdu hodně dlouhá. Ze svého synka Luky je tak vedle, že ho prý ani na chviličku nespouští z očí.

Manžel pomáhá, jak se dá

Tou největší oporou jí je samozřejmě milovaný manžel, který si potomka hodně dlouhou dobu přál. Sám už má sice syna z předchozího vztahu, po dítěti s Veronikou ale vždy toužil.

Byl však hodně trpělivý a snažil se respektovat fakt, že se dlouho necítila připravená. Nyní je z něho tatínek na plný úvazek.

Kolem svých lásek skáče, jak jenom může, a je opravdu hodně nápomocný. Skoro to ale vypadá, že všechno doma dělá jen on sám, s čímž se herečka i tak trochu na sociálních sítích pochlubila.

Bez něho by to nezvládla

Je sice jasné, že v prvních měsících bude potřebovat víc podpory. Všechno je pro ni nové a péče o dítě zcela vyčerpávající.

Na druhou stranu většina matek takovou oporu v začátcích mateřství nemá. A to Arichteva moc dobře ví. Nejspíš se všeho snaží plně využít.

Dokonce se přiznala, že jí manžel nosí jejich syna v noci na kojení. Kromě toho doma vaří, když ji něco jenom trošku zabolí, hned je u ní a začne ji masírovat.

Takový servis jí musí závidět kdejaká maminka. Je ale opravdu tak pozorný, nebo snad mezi sebou mají nějakou tajnou dohodu?

Přemluvil jí k dítěti?

Je totiž celkem možné, že Veronika ani nikdy žádné děti nechtěla. Dlouhou dobu si žila na vysoké noze a ve své podstatě se nemusela o nic moc starat.

A podle všeho tak byla spokojená. Její manžel to měl ale jinak. Přemluvil ji snad pod podmínkou, že se o všechno bude starat sám?

Co ale bude herečka dělat, až se bude chtít Biser vrátit do práce? Nejspíš jí nezbyde nic jiného než se naučit fungovat sama.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden