Můj kousek štěstí

Udrží manželství za každou cenu?

Boj s démonem trvá

Bojovala o své manželství, až si sáhla na samé dno. Martina Preissová (48), kterou známe ze seriálu Slunečná, uvažovala i o bolestném rozvodu s Martinem Preissem (50).

„Lhala bych, kdybych řekla, že mě to nenapadlo,“ přiznala manželka hvězdy seriálu ZOO. Preiss se před pár lety léčil ze závislosti na alkoholu a dodnes pravidelně jezdí na terapautické schůzky a pro rady odborníků.

Vyhráno mít nebude nikdy. Stačí jeden krok vedle a závislost se vrátí. Otázka je, zda by to Preissová nyní ustála.

Preisse nyní vídáme na obrazovkách jako novou postavu v seriálu ZOO.

Je to bojovnice

V zákulisí showbyznysu se povídá, že by herečka raději řešila manželovu nevěru, než jeho další těžké deprese či touhu po alkoholu. Vždyť Preiss se také v minulosti pokusil o sebevraždu, což s jeho rodinou i se širokou veřejností pořádně zamávalo.

O to větší obdiv si Preissová zaslouží za to, jak svého drahého podržela a byla mu oporou i v době, kdy by jiné ženy vzaly nohy na ramena. Je ale možné, že se vyčerpala a s manželem už to nikdy nebude takové, jako dřív. Zkrátka protože viděla a zažila opravdu drsné věci.

Je to horší?

Někteří rodinní známí si myslí, že by se už zachovala jinak. Asi i z toho důvodu, že oba jejich synové Matouš (14) a Šimon (11) jsou větší a je možné s nimi mluvit na rovinu.

Mohli by tak její odchod chápat. Preiss by ale zůstal na vše sám, což by mohlo dopadnout všelijak. Většina lidí věří, že je silný.

Ozývají se však i hlasy, že na tom v poslední době není dobře a schůzky s terapeuty musejí být intenzivnější. Naštěstí se stále ještě může spolehnout na svoji manželku.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden