Moje sladké tajemství

Uhání ji ženatý kolega?

Chce dostat Tomicovou Knop do postele?

Cesty herečky Pavly Tomicové (58) a jejího kolegy Václava Knopa (71) se protnuly díky práci na společném projektu. Jenže jak se zdá, Knopa okouzlila natolik, že by chtěl něco víc.

O tom, že herečka Pavla Tomicová (58), kterou diváci momentálně vídají v seriálu Slunečná, je velká pohodářka, není vůbec pochyb. A právě to je jedna z věcí, které učarovaly jejímu seriálovému kolegovi, herci Václavu Knopovi (71).

Dokonce tak moc, že se zdá, že by byl ochoten obětovat svoje v pořadí již třetí manželství. Jen kdyby mu Pavla dala najevo, že má naději. „Já bych moc chtěl, protože jsem žádnou takovou ženu nikdy nepotkal.

Jsem potřetí ženatý a vždycky mám ženu, která mě chce převychovat k obrazu svému, a u Pavly cítím, že by byla velmi tolerantní,“ rozplývá se herec, kterému se líbí mimo jiné i to, že Pavla nikdy v ničem takzvaně netlačí na pilu, což je věc, která mu velmi imponuje.

Jeho přání se mu ale nejspíš nikdy nesplní. Tomicová je totiž už řadu let šťastně vdaná za herce Ondřeje Malého (55). Knop se tak bude muset spokojit s tím, že si vztah s Pavlou užije alespoň na televizních obrazovkách.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden