Můj kousek štěstí

Ujíždějte na letních vlnách...

Zvlněné vlasy působí objemnějším dojmem

Účes připomínající zvlněnou mořskou hladinu je pro léto skvělou volbou. Chcete takový mít i vy?

Lehce zvlněné vzdušné vlny ve vlasech jsou na léto jako stvořené. Jak to ale udělat, aby takový účes dlouho vydržel a vypadal skvěle? Stačí pár triků a můžete si jimi pyšnit i vy.

Jedině kvalitní přípravky

Nejdřív si vlasy umyjte jako obvykle. Použijte kvalitní lehký a vyživující bezoplachový kondicionér, který usnadní rozčesávání. Naneste ho do ještě vlhkých vlasů a rozčešte je.

Vlny vytvoří i kulma. Použijte ji ale jen na suché vlasy, aby se nepoškodily.

Pak aplikujte vlasovou pěnu pro větší objem; pokud máte vlasy dlouhé, použijte silnější objemový krém a jemně ho vmačkejte do délek. Pro rovnoměrnou aplikaci ještě jednou vlasy pročešte hřebenem s řídkými zuby.

Pusťte se do toho

Před fénováním použijte sprej s tepelnou ochranou nebo do délek i konečků naneste hydratační olej, který jim dodá výživu, hydrataci a posílí jejich elasticitu. Pak pomocí kulatého kartáče vytvořte vzdušné volné vlny.

Až budou vlasy dokonale suché, je důležité je dobře zafixovat lakem, který se postará o udržení tvaru účesu, aniž by vlasy slepoval nebo zatěžoval. Pro větší objem aplikujte sprej nejdříve na spodní část vlasů s hlavou v předklonu a až poté na celý účes.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden