Můj kousek štěstí

Ujíždí na bylinách! Forejt zírá

Říká, že nyní volí novou cestu, klidnou, meditační... Znamená to, že hledá útěk z reality?

Posedlá čarodějnictvím? Už v seriálu Slunečná představovala Eva Burešová (29)  dívku s čarodějnickými schopnostmi, a tak si to možná přenesla i do reálného života.

Eva Burešová (29)  je poměrně excentrická, vždyť i jméno jejího chlapečka, který se narodil v srpnu, je nevšední: Tristan William. Tím však výstřednosti nekončí. Eva se zčistajasna zhlédla v ezoterice.

Záhadně mluví o „nové cestě“. Medituje, jeví zájem o bylinky a dokonce si pořídila kotlík a vykuřovadlo. Není to už, jak se říká, přes čáru?

Chystá snad tajemné čarodějné rituály? Hlavně by měla dát pozor, aby nezapálila nový dům... Na druhou stranu se může jednat o propagaci prodejny s čarodějnickými předměty – v takovém případě by šlo jistě o hromadu peněz, a to už je pochopitelnější.

Partner Přemysl Forejt (35) jistě jen zírá. Zamiloval se do herečky a zpěvačky, která se mu teď před očima mění v bábu kořenářku. Hlavně ať to nesklouzne do nějaké nebezpečné posedlosti!

Pro příklady není třeba chodit daleko. Vzpomeňme si na modelku Helenu Houdovou (42). Ta začínala nevinně: zdravou stravou. A skončila na Bali coby prapodivná rusalka, tančící nahá při měsíčku.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden