Můj kousek štěstí

Ukázala fotografii miminka

O deset let mladší partner asi stále váhá, pokud ale chce Lucie miminko, není už na co čekat...

Zveřejnila fotografii miminka a všechny tím zaskočila. Fotky svých dětí Lucie Borhyová (45) zásadně neukazuje, nyní ale udělala výjimku a rozněžnila se nad starší fotkou svého syna, který už oslavil patnáctiny. Co tím chce říct?

Naznačuje nynějšímu milenci, Michalu Smečkovi (35), co by si přála? „Rozhodně nemám strach opět otěhotnět a ani se tomu nebráním, uvnitř se cítím strašně mladá a plná energie, věk neřeším, to je jen číslo,“ prohlásila před časem.

Krásná blondýnka se netajila faktem, že by si přála miminko, dokonce dodala, že třeba dvě. A tak těžko říci, co tomu brání. Možná má jisté námitky brněnský právník Smečka, který, jak vyšlo najevo, s atraktivní blondýnkou bydlí – a třeba se mu nechce slevit z dosavadního příjemného pohodlí a místo toho vyměňovat kojenci plínky.

Také se šeptalo o krizi páru, neboť biologický otec jejího syna, Řek Niko Papadakis (47), se překvapivě usídlil poblíž a s Lucií se často vídá.

Nebylo by divu, kdyby to Smečka těžce nesl a kdyby Řeka vnímal jako konkurenci. Situace kolem moderátorky je zkrátka výbušná, v takových podmínkách se miminko opravdu plánovat nedá.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden