Moje šťastná hvězda

Ukázala mu prý úplně všechno!

Během natáčení si herci často užijí nejen spoustu legrace, ale také stresu a náročných scén.


Některé jsou nebezpečné, jiné zase milostné. Příjemná podle Denisy Nesvačilové (29), která nposledy zazářila v seriálu Slunečná, není paradoxně ani jedna ze jmenovaných variant.


Nejodvážnější milostnou scénu během své kariéry natočila překvapivě s idolem mnoha dívčích srdcí Vojtou Dykem (36) ve filmu Přes prsty. Zatímco jeho fanynky by za podobnou zkušenost platily zlatem, Denisa by si to možná raději odpustila.


Ona ho nezajímá


Herečka před časem uvedla v pořadu 7 pádů Honzy Dědka, že se Vojtovi velice omlouvá, ale že ji jako muž vůbec nebaví a milostná scéna s ním pro ni byla bez nadsázky utrpení. Denisa byla tehdy prý úplně nahá a dělala svíčku.


„A on to měl hezky nasvícený a všechno viděl,“ přiznala se. I když ho prý prosila, aby si tuto scénu v hlavě nějak rozmazal, podíval se na všechno a ještě to celé okomentoval. Denisa tvrdí, že to byla její opravdu nejhorší milostná scéna za dosavadní kariéru.


A reakce Dyka na sebe nenechala dlouho čekat. „Beru Denisu jako kamarádku, a ne jako sexuální objekt, ten mám doma,“ říká herec a jasně tím naznačuje, že ať už si zrzavá kráska myslela cokoli, on scénu s ní vlastně ani moc nevnímal.Po téhle ledové sprše Nesvačilová začala tvrdit, že její slova byla pouze vytržená z kontextu.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden