Můj čas na kafíčko

Ukázala pravou tvář: Jak je na tom nyní?

Hvězda Ordinace, zpěvačka a herečka Anna Julie Slováčková (24), v současné době svádí boj s rakovinou prsu. A pustila se do něj s pořádnou vervou. Nepřestala pracovat a užívá si života. Navíc svým přístupem k zákeřné nemoci spoustu lidí inspiruje.

Odvaha jí nechybí

Momentálně prochází druhou fází léčebných chemoterapií, které na ni samozřejmě působí, přesto sebrala odvahu a vyfotila se bez líčidel. Snímek doplnila tímto vzkazem: „Chci s vámi sdílet dobré i špatné. Hodně z vás mi píše, jak je skvělý, že jsem pořád tak pozitivní. Věřte, že není každý den zalitý sluncem a to, co si člověk prožívá v soukromí, ven ani dávat moc nechce,“ svěřila se. Velkou oporu má také v nemocničním personálu. A má k tomu dobrý důvod. Pochlubila se totiž prosluněným obrázkem a krásným vzkazem, který jí adresovaly zdravotní sestřičky: „Usměj se na mě, vždy když ti bude smutno… Měj se ráda!“

Můžou za to Dádiny a Felixovy neshody?

Co ale její nemoc vlastně vyvolalo, zůstává stále záhadou. Teorií ohledně vzniku rakoviny je mnoho. Jednou z nich jsou dědičné dispozice a udává se i dlouhotrvající stres a frustrace. To všechno může rakovinové bujení podpořit. A právě Anička měla hodně starostí a stres ohledně nefunkčního vztahu jejích rodičů a zasáhla ji jak kauza její mámy Dagmar Patrasové (63), která měla bourat silně opilá, tak avantýra jejího záletného táty Felixe Slováčka (76), užívajícího si s mladou milenkou Lucií Gelemovou (35).

V minulosti sice tvrdila, že jejich vzájemné přestřelky už nebude komentovat, je ale zřejmé, že ji negativně zasáhly. Nyní se sama Dáda vyjádřila, proč se s Felixem nerozvedla. Vztah jejího manžela s výtvarnicí jí leží už dlouho v žaludku. Zdá se, že teď má novou naději. Saxofonista se jí údajně svěřil, že má své milenky plné zuby. „Jen mě prosil, abych se nerozváděla, protože by si ji musel vzít. Prakticky mě donutil, abych rozvod stáhla. Jenže oni spolu fungovali dál a já nevěděla, co bych měla udělat. Myslím si, že kdyby Felix chtěl s tou paní žít, tak na rozvod přistoupí. Ale podle mě se jí nedokáže zbavit, je pod jejím vlivem,“ konstatovala Patrasová.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden