Moje šťastná hvězda

Ukázala svého zajíčka

Nedávno se o tom začalo spekulovat a už je to tady. Řeč je o novém partnerovi herečky Ester Geislerové (37). Jeho identitu prozradila teprve nedávno.

Jedná se o zajíčka Martina Krupu (26), se kterým má prý hodně společného. Je to totiž také umělec. Nedávno začal pracovat v jednom malém pražském divadle, kde je zaměstnaný jako herec, má se ale věnovat i performativnímu umění.

Už tři měsíce se milují

Už dlouhou dobu se vědělo, že sexy zrzka z Anatomie života někoho má. Nikomu to ale nechtěla prozradit, neboť si nebyla jistá, zda jí tento nový vztah vydrží.

Po třech měsících se ale rozhodla, že půjde s pravdou ven. Na svůj instagramový profil přidala se sympatickým hercem fotografii, ke které napsala: ,,Nejšťastnější tři měsíce“.

Před pár dny se začalo proslýchat, zda už spolu krásný pár dokonce nebydlí. K tomu se ale ani jeden z nich ještě nevyjádřil.

Blízké okolí slavné herečky má mít ale přece jen strach, aby jí opět někdo neublížil. Naposledy se s partnerem rozešla před třemi lety a hodně ji to vzalo.

Má ji jen pro peníze?

Navíc teď, když je každý týden vidět na televizních obrazovkách, je jasné, že dostává velký obnos peněz. Spekuluje se proto o tom, jestli ji mladý milenec nemá jen pro peníze.

I to je bohužel dost možné. Nebyla by první ani poslední ženou, která by to zakusila na vlastní kůži.

Doufejme ale, že tentokrát k ní bude štěstí otočené čelem a už ji žádný nepříjemný rozchod nečeká. Kdoví, třeba se ukáže, že i o hodně mladší muž může být tím pravým partnerem.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden