Můj kousek štěstí

Ukázala víc než měla

Eva Holubová (57)

Vyhlášený filmový festival v Karlových Varech je určen nejen milovníkům filmů, ale i obdivovatelům ženské krásy. Domácí i světové celebrity zde totiž každoročně prezentují svá krásná těla oděná do těch nejluxusnějších modelů. Herečka Eva Holubová (57), která patří mezi hvězdy českého filmu, však celou akci pojala trochu jinak a po svém. Na večírku určeném pro VIP hosty ukázala své dvacet let staré šaty, které vyhrabala na samém dně své skříně, černé podvazky a dokonce i bílé spodní prádlo! To ale opravdu nikdo vidět nechtěl!

Večírky prý nemusí

„Já to nemám ráda, je tady prostě bordel. Je to tu takový zmatečný, ale zase jsem tu potkala své přátele a o tom večírky jsou,“ nechala se krátce po fotografování, při němž na sebe Holubová strhla právě díky podvazkům a bílých kalhotkám veškerou pozornost přítomných novinářů, slyšet známá komediální herečka. A byla přitom až nápadně veselá! Snad i proto se začalo v kuloárech diskutovat o tom, zda v hlavní roli celého večera neúčinkoval znovu alkohol. Ten oblíbená herečka z filmu Pupendo velmi dobře zná a bohužel s ním nemá ty nejlepší zkušenosti. Většinou jí byl sice dobrým sluhou, ale špatným pánem.

Ani podvazky jí nepomohly

Holubová, která se potýkala s depresemi, měla už v minulosti s pitím vážné problémy. Právě proto se před několika měsíci rozhodla dát alkoholu navždy vale. Podle toho, jak se však nyní chovala se zdá, že jí odhodlání vzdát se pití moc dlouho nevydrželo. „ Víte co, příští rok bych si vzala dramaturgii tohoto večírku na starost já s mou dcerou a to budete teprve koukat,“ smála se rozpustile krátce poté, co party opustila. Díky svým podvazkům na sebe dokázala Holubová strhnout snad větší pozornost než spoře oděné krásky. Největší hvězdou celého večírku se tak bohužel přesto nestala.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden