Moje šťastná hvězda

Ukončí Holišová kariéru kvůli dítěti?

Tají krásná herečka své těhotenství?

O svém soukromí HANA HOLIŠOVÁ (40) mluví jen nerada. Nedávno ale naznačila, že chce založit rodinu. Omezila kvůli tomu prý i natáčení Ulice.


Své kariéře obětovala Hana Holišová (40) nejeden vztah a málem i šanci stát se maminkou. Zdá se ale, že herečka pochopila jak málo času jí zbývá, a nechce si nechat protéct svou šanci mezi prsty.


Dokonce kvůli tomu měla požádat o méně natáčecích dní v Ulici. Ještě vloni se dřela jako blázen, aby patřila mezi špičku, a teď by to chtěla všechno zahodit? A není už náhodou v jiném stavu?


V Ulici se před prázdninami objevovala čím dál méně.

Časem se chce vrátit 

Věrní fanoušci si nepochybně všimli, že se Holišová v Ulici objevuje stále méně. Herečka už nechce být v jednom kole jako dřív, ale ráda by měla prý více volného času a prostor pro další aktivity.

Souvisí její rozhodnutí nějak s tím, že oslavila čtyřicáté narozeniny a má obavy, že by mohla prošvihnout vhodný okamžik k založení rodiny? Tikot biologických hodin je zřejmě silnější než touha po úspěchu.

„Mám spíš dojem, že okolí má potřebu mi to připomínat. Samozřejmě vnímám, že čas běží,“ vysvětluje herečka s tím, že si je opravdu dobře vědoma, že je nejvyšší čas založit rodinu.

Snad poprvé přiznala, že se moc těší, až nebude maminkou jen před kamerou, ale doopravdy na plný úvazek. Časem by se chtěla prý k práci určitě vrátit, rozhodně ale nikam spěchat nebude a dítě si užije. Žádné zběsilé kojení mezi natáčením prý neplánuje, všechno má svůj čas.

Zamilovaná až po uši

Holišová nikdy neměla potřebu vykřikovat do světa, že je zadaná. Je to prý čistě její věc. Stejné to zřejmě bude i s těhotenstvím. Je tak klidně možné, že herečka už pod srdcem miminko nosí a nechce možná z pověrčivosti nic zakřiknout.

V každém případě je najednou brunetka sdílnější. Je prý delší dobu zadaná, šťastná a spokojená. Jméno partnera si ale přesto chce nechat pro sebe.

Tráví volný čas v Beskydech na chatě a tajemně dodává, že uvidí, co dalšího život přinese. Možná, že se už co nevidět světu pochlubí miminkem v kočárku.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden