Moje šťastná hvězda

Ukončí Obermaierová kariéru kvůli zdravotním potížím?

Její tělo už nezvládá ten velký tlak!

Koncem loňského roku se objevily zprávy, že herečka JAROSLAVA OBERMAIEROVÁ (70) onemocněla a nekonečný seriál Ulice je v ohrožení. Nyní se ukazuje, že zdravotní problémy herečky byly vážnější, než se čekalo.

Představitelce seriálové drbny Vilmy Nyklové nebylo prý dobře už koncem listopadu. Všiml si toho její syn JAROSLAV (36) a odvezl ji domů a následně do nemocnice. A ještě že tak! Kdoví, jak by to dopadlo, kdyby Obermaierová protestovala a trvala na tom, že zůstane doma. Lepší ani nemyslet. „Cítila jsem se nějak divně. To na sobě člověk pozná,“ svěřila se herečka s tím, že byla tou dobou na chalupě, kde obvykle spíš ožije než naopak. Následující den prý šla k lékařce, počítala, že její nevolnosti přejdou, ale nestalo se. Lékařka neváhala a doporučila herečce okamžitý převoz do nemocnice. Ve hře bylo několik možných diagnóz – přechozená borelióza nebo zánět nervu. Nakonec se potvrdilo podezření na boreliózu, vyhráno ale Obermaierová rozhodně ještě neměla.

Není zcela vyléčená

„Nikomu to nepřeju,“ řekla herečka. Problémy s očima, nechutenství, pocity nejistoty a celková slabost. To je jen krátký výčet problémů, které Obermaierovou trápily. Teď už je prý alespoň klidnější, protože ví, co bylo příčinou. „Jsem vděčná lékařům, že přišli nemoci na kloub. Věřím jim a poslouchám je na slovo,“ uvedla seriálová drbna s tím, že stále ještě dochází na kapačky s antibiotiky. Borelióza je totiž poměrně vážná nemoc a vyléčení trvá o něco déle. „Je to běh na delší trať,“ dodala Obermaierová. Ta se teď prý snaží co nejvíce odpočívat. Nemoc jí dala totiž pořádně zabrat. „Vůbec nevím, kde a jak jsem k tomu přišla. Měla jsem zdvojené vidění a ochrnul mi ret,“ svěřila se herečka a prozradila také, že byla dlouhých deset dní na kapačkách. Chybělo málo a skončila dokonce na infekčním oddělení.

Prozradila, co bude s Ulicí

Na to, co herečku trápí, přišli z mozkomíšního moku. Podobné vyšetření rozhodně nepatří mezi ty příjemné, ale Obermaierová je ráda, že když jej podstoupila, bylo to ku prospěchu. Je plná optimismu a věří, že se brzy uzdraví. Do důchodu se zatím nechystá, ani prý nemůže. Rozhodně ale hodlá zvolnit. Do seriálu Ulice už se moc těší, dokonce prozradila, že jí Nyklová chyběla a že v těchto dnech již pilně studuje scénář.

Herečka stále není zdravá. Bere léky a dochází na kapačky.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden