Můj čas na kafíčko

Ukřivděná milenka pronásledovala Karla Gotta v autě!

Můj čas na kafíčko

Před svým životním jubileem udělal Mistr nečekaný krok!

Když Karel Gott (†80) poprvé spatřil krásnou blondýnku Mariku Sörösovou (44), nevěděl o ní dvě věci. Za prvé, že se nejedná o cizinku - což si myslel. A za druhé, že je tak temperamentní a žárlivá!

S krásnou Marikou Sörösovou se náš legendární zpěvák poprvé setkal v roce 1997. Bylo to v Německu kde koncertoval. Zaujala ho natolik, že dal svému manažerovi za úkol, aby o ní něco zjistil.

Domníval se, že se jedná o nějakou jeho německou fanynku. Jaké bylo ale jeho překvapení, když zjistil, že Marika je Slovenkou s maďarským kořeny a rodiči ve Frýdku-Místku!

V knížkách vzpomínala na pikantnosti

Marika se do Německa vydala hned, jak dosáhla plnoletosti. Snažila se tam najít uplatnění jako modelka, pracovala jako au-pair. V době, kdy na ní poprvé spočinuly oči Karla Gotta, měla i německého přítele, kterého si chtěla vzít.

Stát se přítelkyní Zlatého slavíka, to bylo ovšem mnohem větší terno! Marika Karla obdivovala, jako většina českých žen a dívek. Bylo jasné, že šanci, jaká se jí nabídla díky zpěvákovu zájmu, si nenechá ujít.

Nejprve si telefonovali, ale u toho samozřejmě nezůstalo. Marika své pokusy prosadit se v Německu ráda vzdala a přijela za Karlem do Prahy. Ve vile na Bertramce bývala častou návštěvnicí a slavný dům byl svědkem mnoha milostných hrátek, včetně takových, jaké možná

Zbývá vám 70% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden