Moje sladké tajemství

Ulice jí ničí život

Nejednou to schytala přímo na ulici. Před dětmi.

Sympatická herečka Linda Rybová (45) hraje v seriálu Ulice alkoholičku tak přesvědčivě, že jí nedávno v obchodě odmítli prodat lahev vína.

Poslední dobou také slýchá dotazy, jestli chodí na natáčení opilá. Je pravda, že diváci často nerozlišují realitu od děje seriálu, což údajně začíná Lindě, a hlavně jejím dětem vadit.

Herečka si může gratulovat, že je přesvědčivá.

Když jdou s maminkou po ulici, slýchají prý různé komentáře, nehledě na to, že se na Ulici dívají jejich spolužáci. Herečka se dušuje, že si dá maximálně sklenku vína a opilost jen hraje, avšak marně.

Práci potřebuje, a tak nepřichází v úvahu, že by s natáčením skončila. Seriál jim s manželem Davidem Prachařem (62) vytrhl během pandemie trn z paty, protože se herec rozhodl pracovně zvolnit a tvrdí, že se brzy chystá na odpočinek.

Jeho žena jeho představy nesdílí a asi tuší, že se začíná projevovat věkový rozdíl. Když se mu svěří, jak je pro ni role náročná, nechce o tom nic slyšet. „Z vlastní zkušenosti znám psychické propady,“ prozradila herečka. Náročné období tak neprožívá jen v práci, ale zřejmě i v manželství.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden