Můj kousek štěstí

Uloví Anežka Rusevová otce dítěte na seznamce?

Říká se, že ji to táhne do Německa. Třeba by tam měla větší štěstí na lásku...

Touží prý po miminku, bohužel je ale stále bez muže. Herečka ze seriálu Ulice si nedávno postěžovala, že se špatně zamilovává.

Naposledy se spekulovalo o jejím románku s kolegou ze seriálu Janem Řezníčkem (33). Ten ale evidentně nevyšel. Přitom Anežka Rusevová (37) je i podle jejího okolí velmi příjemná žena, která by byla pro chlapa výhrou.

Problém je ale asi v tom, že ač to nevypadá, tak se povídá, že je nesmělá. Potenciálního partnera si prý raději nechá proklouznout mezi prsty, než aby přebrala aktivitu a ukázala mu, že je pro něj ta pravá.

Vzájemné sympatie s Řezníčkem nijak neskrývali.

Přátelé jí prý doporučují, aby zkusila seznamku, kde si bude moci s dotyčným chvíli jen psát. Reálné setkání by už pak nemuselo být tolik stresující. Rusevová se na to ale zatím příliš netváří.

Nebo je to jinak a potají už na seznamce „randí“? Některé zdroje totiž naznačují, že se kolem ní v poslední době pohybuje víc mužů, než bývalo zvykem.

Pokud by to tak opravdu bylo, herečka se za seznamku rozhodně nemusí stydět. V dnešní době nic neobvyklého. Proč na věc nejít moderními metodami?

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden