Moje sladké tajemství

Umělkyně Jen Stark z Los Angels ve službách Skechers

Značka Skechers přichází s druhou edicí Skechers x Jen Stark okouzlujících a barevných designů na obuvi, které oživí váš šatník na celou sezónu.

Po velkém úspěchu první série, která se rychle vyprodala, obnovuje Skechers spolupráci s umělkyní z Los Angeles a uvádí svou nabídku se širokou paletou stylových tenisek. Kolekce, která je nyní dostupná pro ženy, muže a nově i pro dívky, slibuje další sezónu plnou barev a nových trendů.

Jen Stark je americká umělkyně známá svými živými a hypnotizujícími díly, které čerpají inspiraci z přírodních vzorů a fraktálů. Narodila se v Miami a získala umělecké vzdělání na Maryland Institute College of Art. Její práce zahrnuje papírové řezy, sochy, malby a animace, proslulé svou barevností a složitostí.

Aktuálně je na trhu druhá série Skechers x Jen Stark, spolupráce, která opět představuje charakteristický design kapání aplikovaný na různé modely obuvi, včetně populárních siluet jako Skechers Uno a Skechers Street Hi-Ryze. Technika designu kapání, kterou používá Jen Stark ve svých spolupracích se Skechers, je unikátní vizuální styl, který se vyznačuje kapajícím efektem barev, připomínajícím tekutou barvu stékající po předmětu. Tento design je obvykle plný živých, intenzivních barev, které se míchají a překrývají v dynamických a působivých vzorech.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden