Moje šťastná hvězda

Umí si stále užívat života

Legendární česká herečka JIŘINA BOHDALOVÁ (89) se ničeho nebojí. Nechce promarnit ani minutu, stále pracuje a udržuje partnerský vztah. Bude svatba?

Oblíbené Jiřině Bohdalové (89) je známo, že si umí život užívat plnými doušky. Mnozí si myslí, že mládne jen díky svému mladšímu, zámožnému partnerovi Lubomírovi Fockovi (66), který je úspěšným podnikatelem.

Láska mezi nimi stále kvete a jejich známí se neustále ptají, kdy bude svatba. Sňatek herečka sice nedávno vyvrátila, prý je zbytečný, ale kdoví, jestli nešlo o zastírací manévr.

Má ho jen pro peníze?

Už mnohokrát se spekulovalo, zda svého miláčka nemá jen proto, aby se nechala hýčkat a nemusela za partnera utratit ani korunu. O Jiřině je známo, že je hodně šetrná, a tak vedle sebe potřebuje někoho, kdo ji umí zabezpečit.

Stále se navštěvují, a i když svou lásku nedávají tak najevo na veřejnosti, Focko se nedávno v rozhovoru vyznal ze svých citů. „Jiřina jako partnerka je úplně super!“ přiznal.

Oba společně podnikají různé výlety, jezdí na dovolené anebo se prý jdou jen tak projít po Praze. Jejich lásku by jim mohl leckdo závidět. ,,Ačkoli mi dnes připadá, že Jiřinku znám věčnost, není tomu tak.

Znal jsem ji a obdivoval stejně jako všichni ostatní z jejích úžasných rolí v desítkách filmů, divadelních her a televizních inscenací,“ vysvětluje Lubomír Focko. Vedle něj se zjevně cítí mladě s chutí do života. To se ale údajně tolik nelíbí její dceři, herečce Simoně Stašové (65).

Měla by se šetřit?

Ta se s Fockem zná a padli si docela do noty. Je ale prý proti tomu, aby se brali, když jim současný stav vyhovuje. Navíc je Simona přesvědčená, že by měla Bohdalová na prahu devadesátky spíš odpočívat.

,,Maminka by se měla více šetřit. Už má také věk, a teď co dělá, by její tělo nemuselo za chvilku ustát. Mám strach,“ svěřila se SImona. Je pravda, že by se Bohdalová měla více chránit. Snaží se své lásce dokázat, že ještě není tou starou paní, která potřebuje péči druhých? Dcera to myslí jen dobře, to Jiřina ale vidět nechce.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden