Moje šťastná hvězda

Umí stárnout s grácií

Je pořád tak aktivní, jak ji známé z dřívějších let. Nestárnoucí hlasatelka Saskia Burešová (76) si rozhodně na žádné lenošení nepotrpí.


Potřebuje být neustále v pohybu, nejlépe od rána do večera. Neustále vymýšlí, co by podnikla a čím by se zabavila. Před pár dny novinářům dokonce prozradila, že odmítá jezdit k moři, protože se tam nudí. „Nevydržím dlouho ležet na pláži,“ říká.


Proto se raději snaží naplánovat takovou dovolenou, při níž by se každý den něco dělo. A k tomu prý do zahraničí jezdit nepotřebuje. Rozhodla se, že bude podnikat výlety po českých luzích a hájích. Vždyť je u nás tak krásně.


A její kolegové nestačí zírat. Nechápou, kde bere pořád tolik elánu a chuti do života. Tomu se ale paní Saskia jenom směje. Vůbec jí nepřijde, že je jí už tolik let.


Teď je jen otázka, zda to stejně cítí i její manžel Petr Obdržálek (81), který ji musí chtě nechtě doprovázet. Ať je to ale, jak chce, jedno je jisté, neustálá dobrodružství jsou evidentně klíčem k jejímu mladistvému vzhledu, který jí závidí kdejaká žena.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden