Moje sladké tajemství

Umíte si omotat muže kolem prstu?

Jak dlouho mužům trvá, než si u ženy řeknou, jestli je pro ně atraktivní? Pár týdnů, několik schůzek, nebo několik hodin? Musíme vás zklamat. Při setkání s mužem máte na první dojem sotva 60 sekund! Tak málo stačí k tomu, aby si v duchu řekl, že jste buď úžasná, nebo vůbec nejste jeho typ.
Tak málo vám stačí nanejvýš na to, abyste vešla do místnosti, představila se a řekla jednu či dvě věty. Neházejte ale flintu do žita. To, že ještě nejste něčí typ, neznamená, že své šance nemůžete zvýšit a zastínit i fyzicky mnohem atraktivnější ženy. Co u mužů spouští ten pravý zájem a jak ho dostanete na kolena?

Radost ze života

Vypadáte jako žena, která si umí užívat života? Usmíváte se, když se s ním setkáte, vřele se s ním přivítáte a umíte projevit radost, že ho zase vidíte? Nebo působíte odtažitě a úsměvy spíš šetříte, abyste si zachovala image femme fatale? Stěžujete si na práci i všechny kolem a mluvíte o ostatních povýšeně? Pozitivní vibrace a energie budou vždy hovořit ve váš prospěch, a naopak. Vaše okolí na vás reaguje.

Sympatická zvědavost

Muži si velice rychle všímají, zda je žena zaujatá převážně sama sebou nebo má zájem o to, aby lépe poznala i jeho. Pokud se ho neptáte na žádné otázky nebo vás více zajímá jeho postavení a finanční zajištění, tak ho velmi brzy odradíte a nebude mít ani chuť se vám více otevřít. Každého muže potěší, když se zajímáte o to, co ho baví a co má rád.

Řeč těla

Zdravé sebevědomí je přitažlivé, že?

Nebojíte se při konverzaci uvolnit, volně gestikulovat a srdečně se zasmát? Jestli se neustále kontrolujete, abyste náhodou nevypadala hloupě nebo si snad nerozmazala řasenku, stavíte si kolem sebe bariéry, které muži vnímají jako nedostatek sebevědomí. A to tedy není nic atraktivního!

Malé velké detaily

Nemusíte vypadat jako vystřižená z časopisu a mít na sobě poslední módní výstřelky, ale nepodceňujte detaily. Oloupaný lak na nehtech nebo sešmajdané podpatky jsou věci, nad kterými možná vy mávnete rukou, ale muž je vidí. A nezachrání to ani luxusní kabelka, super drahý parfém nebo dokonalé šatičky od návrháře.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden