Můj kousek štěstí
Umoří Martina Randová chlapa opičí láskou?
Kde dělá chybu
Umoří Martina Randová chlapa opičí láskou?

Herečka ze seriálu Ulice by se pro ostatní rozdala, je stále pozitivní a nabíjí energií všechny kolem sebe. Martina Randová (52) se prý ale uvnitř sebe velmi trápí, je totiž nezadaná, už mnoho let.

„Chlapa nemám, ale tulit bych se chtěla,“ přiznala smutně. Několikrát se přitom mluvilo o tom, že si konečně našla toho pravého. Nikdy se však s žádným mužem oficiálně nepochlubila.

Ani na krok

Mluví se sice o tom, že je platonicky zamilovaná do svého kolegy Marina Zounara (57), s nímž hraje v Ordinaci v růžové zahradě, jenže herec je už dlouho zadaný a chystá svatbu. Herečka tedy nejspíš dobře tuší, že tady šance na lásku nečíhá.

Se Zounarem k sobě mají blízko, často si i volají, herec je ale zasnoubený.

Otázkou tedy je, kde má Randová toho pravého najít, a jak si ho udržet. Sama herečka přiznala, že to s chlapy neumí. Navíc se zdá, že je až příliš citlivá.

Tvrdila, že se o každého úzkostlivě bojí, dokonce i o svého pejska. Někteří lidé mluví o tom, že je to klasický případ opičí lásky. Na jednu stranu svému vyvolenému povolí všechno, na stranu druhou se od něj téměř nehne na krok.

Pokud je to pravda, nikdo se asi nemůže divit, že muži se v takovém vztahu po čase dusí a prchají. Randová to může myslet stokrát dobře, něco takového partneři ale těžko překousávají.

V práci potkává hodně mužů, třeba ženatého Martina Krause.

Ženatého kolegu?

Povídá se, že situace už došla tak daleko, že jí někteří známí doporučovali, ať zkusí najít lásku na seznamce. Jenže o tom nechce ani slyšet. „Bála bych se. Potřebuji člověka znát,“ uvedla s tím, že se jí běžně stává, že se do muže zamiluje třeba až dva roky po seznámení.

Potíž je v tom, že takový člověk už je pak většinou zadaný, nebo dokonce ženatý. Což je i případ Václava Svobody (60), s nímž si skvěle rozumí, herec má ale manželku. A tak Randová zase musela svěsit ramena a smířit se s tím, že ani on nebude tím, na koho už tak dlouho čeká.

Je to ztracené?

Ozývají se hlasy, že je odsouzena k životu bez partnera, přestože by si ho i dle svých slov velmi přála. Naděje však umírá poslední a snad ještě není všechno ztracené. Hodně lidí věří, že na ni ten pravý ještě čeká.

Vlastní rodiny, po níž kdysi toužila, se už bohužel nedočká, ale nějaká ta romantická láska snad někde na obzoru je… Bude ale asi záležet i na tom, jak herečka k dalšímu vztahu přistoupí.

reklama
Související články
Můj čas na kafíčko / 5.10.2024
Dvě manželství za sebou už má, přesto by se zpěvačka Lucie Bílá (58) nebránila třetímu. V poslední době dává svému pohlednému svalovci Radku Filipimu (39) najevo, že je nejdůležitějším mužem v jejím životě. Je do něj zamilovaná a často přidá nějaké vyznání na sociální sítě. Nedávno mu dokonce před zraky všech zazpívala k narozeninám, kde ho ujistila, […]
Zase přišla Tomicová o všechno? Prý nemá partnera ani práci!
premium
Osud ji zkouší! Vypadalo to, že má Pavla Tomicová (62) konečně důvod k úsměvu. Jenže je možné, že štěstí netrvalo dlouho a její budoucnost je krajně nejistá. Vkuloárech se bralo jako samozřejmost, že Pavla Tomicová (62) na podzim naskočí do nových projektů televize Prima. Jenže je asi všechno jinak. „Nevylučujeme to. Ale je to předmětem […]
Vzhledem k probíhajícímu soudu s bývalou manželkou má hudebník Ondřej Brzobohatý (41) starostí až nad hlavu. Špitá se, že alespoň v soukromí by se měl těšit z radostnějších zpráv. Aktuálním tématem je u nich doma prý vytoužené miminko. To by byla krásná zpráva, protože i jeho manželka Daniela (45) si potomka dlouho přeje. Minulost je pronásleduje Alespoň by […]
Můj čas na kafíčko / 4.10.2024
Konečně našla toho pravého. A před pár týdny si ho Anna Polívková (45) také vzala. V září se provdala za italského manažera Giuseppa Meleho. Svatba u moře Svatbu měli vskutku velkolepou. Nechyběl na ní ani její tatínek Bolek Polívka (75). Své „ano“ si Anička Polívková s Giuseppem řekli na pláži Jaderského moře u improvizovaného oltáře, nedaleko Bari. Slavili pak v […]
reklama
V premium článcích najdete to nejlepší z našich časopisů
Pondělí Běžte svému štěstí naproti
Středa Časopis, který vás naladí do pohody
Středa Týdeník o všem, co hvězdy tají
Čtvrtek To nejlepší, co si ke kávě můžete dát
Čtvrtek Konečně časopis, se kterým vyhrajete
Časopis se kterým minulost nestárne
Nezapomenutelné a milované hvězdy
Můj čas na kafíčko speciál
Extra porce příběhů ze světa slavných
Časopis, který ženám rozumí
Naše časopisy si můžete také výhodně předplatit!
Nenechte si ujít další zajímavé články
reklama

O nás

Jedinečný web, který Vám přináší aktuální zprávy ze světa slavných osobností. Můžete poznat skutečné životy populárních herců, zpěváků či jiných známých celebrit. Odhalit strhující životní story slavných hvězd, jejich lásky, prohry, vítězství, spalující vášně, bolestné rozchody, i usmíření a osudové vzestupy i pády těch největších českých i světových legend.

Vaše redakce

Copyright © RF-Hobby.cz
Provozovatel: RF HOBBY, s. r. o., Bohdalecká 6/1420, 101 00 Praha 10, IČO: 26155672, tel.: 420 281 090 611, e-mail: sekretariat@rf-hobby.cz