Moje chvilka pohody

Upadá do depresí?

Moderátorka Lucie Borhyová (39) skrývá velké trápení! Aby se dostala tam, kde je dnes, musela hodně dřít. Časem se její úsilí vyplatilo a ona už dlouhé roky platí za jednu z nejlepších a nejlépe placených moderátorek u nás.

Jak se ale zdá, začíná pro ni být její kariéra tak trochu prokletím. Zatímco v profesínm životě se jí daří velmi dobře, soukromí je na tom o poznání hůř. A podle blízkých přátel moderátorky si to začíná Borhyová čím dál tím více uvědomovat.

Bojuje se samotou

Většina fanoušků slavných vidí jen nablýskaný svět showbyznysu, bohužel už nevidí, co všechno musejí některé osobnosti pro bohatství a slávu obětovat. Úspěšná moderátorka večerních televizních novin na Nově, Lucie Borhyová se nedávno svěřila, že cítí se být strašně sama.

Navíc si uvědomuje, že může věřit jen hrstce nejbližších lidí a začíná být tak trochu paranoidní. Její samota se netýká ani tolik milostného života, jak by se mohlo na první pohled zdát, jde spíš o skutečné přátele a osoby v jejím nejbližším okolí.

Není totiž mnoho těch, kterým se mohla svěřit a být si jistá, že se její slova neobjeví hned druhý den v novinách nebo na internetu. Neustále se proto kontroluje, aby neřekla nebo neudělala něco, čeho by mohla později krutě litovat.

Blízcí moderátorky se shodují, že je Lucie pod hrozným tlakem a je možná jen otázkou času, kdy jí s hvězdnou kariérou dojde trpělivost.

Ustojí ten hrozný tlak?

Krásná Lucie Borhyová si zpravidla nestěžuje, tedy ne veřejně. Před diváky a kolegy si snaží zachovat tvrdé profesionálky, doma je to ale jiné. Vzhledem k tomu, že musí být neustále ve střehu a dávat si pozor komu co svěří za tajemství, stala se její nejlepší přítelkyní maminka ALENA BORHYOVÁ (59).

Té může totiž naprosto věřit. „Mám sice blízké kamarádky, kterým se svěřuji, ale jsou věci, které můžu říct jenom jí,“ uvědomuje si tíhu slávy na svých bedrech modeártorka. Podle zlých jazyků je pohledná blondýnka jen zbytečně paranoidní a až hystericky opatrná.

Jestli prý bude pokračovat v podobném smýšlení i nadále, může se pod tíhou podezření zhroutit. Nezbývá než doufat, že jde jen o přechodný stav a brzy bude moderátorka zase v dobré kondici.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden