Můj čas na kafíčko

Úpadku kariéry Meg Ryan nezabránila, ani když šla do naha!

Můj čas na kafíčko

Manžel jí před svatbou slíbil, že přestane s kokainem. S nevěrami ale nepřestal!

Nejslavnější roky si Meg Ryan (58) prožila v 90. letech. Se současnými plastickými úpravami se už k romantickým hrdinkám těžko vrátí!

Pokud byste se dozvěděli, že se na vás čeká Margaret Mary Emily Anne Hyra, byli byste nejspíš zmateni a netušili, kolik lidí to ve skutečnosti je.

O co lepší je pouhé stručné a úderné Meg Ryan (58). Blonďatá herečka, jejíž vrcholné dny slávy přišly v 90. letech, má skutečně tak složité úřední jméno, jak bylo výše napsáno.

Vztahy jí vycházely jen ve filmech

Meg se narodila do učitelské rodiny, ale v profesi obou rodičů rozhodně nehodlala pokračovat. Matka, která měla zkušenosti s herectvím, svoji dceru rozhodně v její kariéře podporovala. Věděla, do čeho Meg půjde, protože později pracovala také jako

Zbývá vám 79% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden