Moje chvilka pohody

Upevněte svůj vztah

Jsou to docela jednoduché návyky, ale pomáhají udržovat váš vztah.

Mohou se zdát samozřejmé, proto je mnoho párů podceňuje a tím se vytrácí důvěra a vzájemná blízkost. O jaké návyky jde?

Mluvte a bavte se spolu

Umožněte vašemu partnerovi aby, díky vaší otevřenosti a jasné mluvě, pochopil všechny vaše obavy, naděje a přesvědčení. A a také to, v čem s ním nesouhlasíte. Najděte si také nějakou společnou pravidelnou aktivitu, která vás oba bude bavit. Jakékoli aktivity, které zvyšují vaši blízkost, dělají váš vztah šťastnější.

Nepřehlížejte maličkosti

Když dokážete zaregistrovat maličkostí, odhalíte potřeby partnera, kterých jste si předtím možná nevšimli. Pokud je necháte bez povšimnutí, může to vést k tomu, že partner bude mít pocit, že ho opomíjíte, že vás moc nezajímá.

Možná se budete divit, ale třeba společné mytí nádobí vede ke sbližování partnerů. Proto bez obav sdílejte s mužem každodenní práce v domácnosti. A nezapomeňte se přitom vzájemně pochválit a projevit vděčnost a uznání.

Smích je lepší než hádky

Smích všechny vztahy magicky přibližuje. Společný smích vás sbližuje, protože máte pocit, že vidíte svět stejným způsobem. Zdá se, že smích vás sbližuje více než kdy dříve s tím, koho milujete, a posiluje váš vztah. Láska ale není vždy rájem, a když se objeví hádky, je důležité je řešit s chladnou hlavou.

Pokud je to možné, vyřešte spory ještě tentýž den. Je těžší se zbavit negativity po spánku, takže je lepší nenechat spor nevyřešený několik dní. A ještě něco. Udělejte si čas na pozdrav. Na přivítání a rozloučení s partnerem vám postačí několik sekund. I když se to může zdát jako drobný detail, váš vztah to výrazně posílí.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden