Staré dobré časy

Upil se k smrti kvůli milence?

Staré dobré časy

V hospodě zařval, že Husák je vůl. V práci mu dali padáka.

Je to zatracená věc, když má člověk za kamarádku láhev alkoholu. Oblíbenému herci Karlu Augustovi (†62) tato závislost zničila život. A dokonce se prý kvůli lásce k baletce upil k smrti.

Kdyby byl po tátovi, sloužil by na dráze jako strojvedoucí. Tato představa malého Karla příliš neoslnila. Ale zase si vůbec nebyl jistý, jakou cestou se má v životě vydat. A tak po poradě rodinné rady zvolil zlatou střední cestu. Nastoupil na obchodní akademii.

Nechcete nastoupit do Prezidentské kanceláře?

Později se několikrát nechal slyšet, že nikdy nepochopil záludnosti podvojného účetnictví. Zato v těsnopisu patřil mezi premianty. A když navíc vyhrál v soutěži v psaní na stroji, dostal nabídku od Prezidentské kanceláře, aby tam nastoupil na místo stenografa. Jenže ani po lukrativním, leč

Zbývá vám 78% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden