Můj čas na kafíčko

Uplácí si milence drahými dárky?

Divoká zlatá slavice očividně dává před rozjetou kariérou přednost svému mladému, svalnatému a potetovanému kolouškovi. Zpěvačka Lucie Bílá (53) se chová se svým staronovým přítelem Radkem Filipim (35) jako puberťačka. Jak dlouho jí to vydrží?

Oblíbená zpěvačka Lucie Bílá (53) je tak poblázněná ze svého mladého kolouška, že to už tak trochu přehání. Na sociálních sítích zveřejňuje neustále desítky videí, kde se směje a dovádí se svým milencem Radkem Filipim (35). Zvláště Lucka, která se na nich neustále něčemu chichotá, jako ztřeštěná puberťačka. Dokonce i její přátelé tvrdí, že se z ní po padesátce stala zamilovaná naivka a není s ní žádná rozumná řeč. Tak moc se prý změnila. Aby na to ale nakonec nedoplatila. Bude to jejího svalovce bavit dlouho? A je pravda, že se schází s mladší ženou?

Kdo z nich žárlí víc?

O jeho údajných schůzkách „s jinou“ prý zpěvačka ví. Říká se dokonce, že mu kvůli tomu udělala velkou scénu, která vypadala jako ze špatného filmu.

Údajní svědci tvrdí, že při hádce, která dost připomínala italskou domácnost, létalo po kuchyni nádobí, jídlo i oblečení. Po takovém výstupu se však Filipi rozhodl, že se nenechá Lucií omezovat a bude se stýkat, s kým bude chtít. A Lucie, i když zuří, tak miláčkovi očividně odpustí všechno na světě a za žádnou cenu se ho nezbaví. Má totiž v plánu vdavky, které jsou hned po dítěti jejím dalším největším přáním. Jenže vzhledem k tomu, že dítě už nemůže nikdy mít kvůli jejím zdravotním problémům, upnula se alespoň na svatbu.

Má už jí plné zuby?

Začala svatební obřad nejen snít, ale dokonce i plánovat. Od šatů, družiček, zasedacího pořádku, jídla, pití až po velký třípatrový dort. Jenže Filipi žádnou svatbu zřejmě neplánuje. Podle jeho blízkého okolí pro něj kdysi byla spíše jen takový nezávazný flirt a hezké zpříjemnění všedních dnů. Přitom toho pro něj tolik udělala, dala mu slávu o jaké se mu nikdy předtím ani nesnilo.

Jen díky ní se dostal na veřejnost, jenže časem všechno přejde a i to, co se zdálo skvělým úspěchem, vás přestane jednou bavit. Je docela možné, že to se stalo právě Radkovi. Pravděpodobně už se mu nelíbí být neustále středem pozornosti. Všichni už ho znají a nemá tak vůbec žádné soukromí. Ani v těžkých situacích se před nikým neschová, což ho určitě štve. Navíc je ve stínu slavné zpěvačky tak trochu dotčený. Holt mužská ješitnost se v něm nezapře. Prý by dal cokoliv za to, aby přestal mít pocit, že ho někdo neustále pozoruje.

Klidně i pořádný balík peněz, protože těch mají se zpěvačkou na rozdávání. Hlavně tedy Bílá, která se nijak netají tím, že miláčkovi koupí vše co mu na očích uvidí, nebo o co konkrétně požádá. Jenže to platí spíše v opačném případě, když je chlap bohatý milionář, tak si chce svou ženu hýčkat.

Filipi si asi po delší době konečně uvědomil, že dárky a penězi se nic nespraví. Zpěvačka mu sice všechno koupí, ale pro chlapa jako je Filipi je to přece jen trochu ponižující. Navíc mu nedopřává žádnou volnost a drží ho zkrátka.

Hlídá si ho na každém kroku

To málokterý chlap zkousne. Když náhodou musí někam odjet, chce aby ji Filipi doprovázel. Jakmile ho jen chvilku nevidí, už si dělá starosti, jestli se mu třeba něco nestalo. Dokonce mu ani nedovolí, aby si s někým povídal a je úplně jedno, jestli jde o ženu nebo muže.

I když Filipi nepůsobí zrovna jako nějaký velký myslitel, zase tak hloupý není a nenechá si všechno líbit. A to platí také ve vztahu. Přestože Lucii před několika měsíci požádal o ruku, situace se od té doby přece jen změnila. A ne zrovna málo. Nejdříve chtěl své přítelkyni udělat radost, jenže následky svého rozhodnutí patrně dostatečně nepromyslel a teď se snaží se svatby vycouvat. Jenže neví, jak to udělat, aby své milované neublížil.

Chce od ní odejít?

Lucčini přátelé a údajně i další lidé z okolí nevěří, že by to s ní mohl myslet vážně a že by si ji chtěl skutečně vzít. I kdyby si ji prý nakonec vzal, z jeho strany jde údajně o obyčejnou vypočítavost a faleš.

Hrají na veřejnosti zamilovaný pár a přitom je to ve skutečnosti úplně jinak? To sice nikdo neví – jenom o ni dva – ale něco na tom nejspíš bude. Lucka by se prý podle některých fanoušků měla nad sebou konečně zamyslet a raději se více věnovat zpěvu.

Lidem už chybí nové písničky. Snad už přestane fanoušky zanedbávat a otevře oči dokořán. Třeba časem zjistí, že kvůli svému milému měla nasazené růžové brýle. Nebo to Filipi vyřeší po svém a s Lucií se třeba rozejde. Kdo ví.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden