Moje šťastná hvězda

Úplně díky ní rozkvetl

Už přes půl roku se spekuluje o tom, co mezi sebou ti dva mají. Když se Jiří Krampol (82) začal až nápadně často objevovat po boku komičky a novinářky Zuzany Bubílkové (69), kdekdo si myslel, že u ní našel slavný herec útěchu po smrti milované manželky Hanky (†59).

Ta zemřela náhle loni v létě a Jiří byl z jejího odchodu zdrcený a tak se zavalil prací. Osud mu ale do cesty jako zázrakem přihrál právě Zuzanu a nutno podotknout, že v její společnosti září jako sluníčko.

Všechno je prý jen v pracovní rovině

Bubílková ale už v lednu vysvětlila, že za všechno může jen práce. Mají společný pořad a píší spolu knihu. Pak ovšem záhadně dodala, že ačkoliv jsou kamarádi, neví, co dalšího se mezi nimi vyvine. „Jsme už ve věku, kdy každý potřebuje své soukromí. Společné stěhování se nekoná. Jsem ráda ve svém pelíšku,“ svěřila se smíchem.

Nikdy se však netajila tím, že by muže ve svém životě ráda uvítala. Poté, co její manžel v roce 1982 ze dne na den emigroval a nechal ji tu samotnou, vypěstovala si vůči opačnému pohlaví jistý odstup. Samota ale nakonec dožene každého.

Měl v ní velkou oporu

S Jirkou se společně před pár dny vrátili z Tuniska, kde byli opět za prací. Herec tam byl naposledy se svou zesnulou ženou a vzpomínky pro něho byly velice bolestné. Naštěstí měl ale po ruce Zuzanu, která mu pomohla všechno překonat. Bylo na něm ale vidět, že si jí váží a cítí k ní něco víc!

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden