Můj čas na kafíčko

Upřednostňuje práci před dítětem?

Nejdřív práce, potom rodina? Jinými slovy rodina až na druhé koleji? Proslýchá se totiž, že Patricie Pagáčová (32), herečka a hvězda seriálu Ulice, tráví možná více času věnováním se své kariéře než péčí o dcerku Bibianu, kterou přivedla na svět koncem května.

Jak jinak si totiž vysvětlit fakt, že kývla na nabídku porotcování v pěvecké soutěži SuperStar? Je úctyhodné, že sympatická blondýnka, která vždy působí jako sluníčko, je pracovitá, ale na nějaký čas by si práci mohla odpustit a užívat si co nejvíce malé Bibi.

Patricie Pagáčová (32) a Tibor Pagáč (29).

Závislá na práci?

Ještě že má herečka tak úžasného partnera Tibora Pagáče (29), jenž je tátou „na plný úvazek“, nebo tak skvělou maminku, která je zase babičkou na jedničku.

Patricie Pagáčová, za svobodna Solaříková, se nedávno svěřila, že během natáčení soutěže SuperStar jí totiž téměř pokaždé byl po boku buď manžel, nebo její maminka, takže dcerka Bibi byla prý v těch nejlepších rukách.

Přes léto se stihla ukázat i na slavnostních filmových premiérách. A kdo hlídal malou? Taťka Pagáč. Herečka prozradila, že když se na jednu z premiér chystala, manžel se jí zasekl v práci a ona se musela líčit s dítětem v náruči. Sice to brala s humorem, ale je otázka, jestli to je opravdu tak humorné...

Herečka si však partnera nemůže vynachválit, prý dokáže dělat kolem dcery úplně vše od koupání přes přebalování až po uspávání. A dokonce jí prý přijde v péči o dcerku jako táta přirozenější než ona ve své roli matky.

Stále nespokojená...

Další věcí ale také je, že Pagáčová, která je opravdu krásná žena, stále řeší to, jak vypadá. Zejména tedy svou postavu. Nejen že se jí stýská po plném pracovním nasazení, ale chtěla by být i rychle ve formě. Řekla, že je sice po porodu zpět na své váze, kterou měla předtím, ale ani s tou prý není spokojená.

A teď si zase zoufá, že přes léto vždy kvůli grilovačkám nebo festivalům přibere víc než přes zimu. Vzhledem k tomu, že si už svou slávu dávno vydobyla, a navíc rozhodně nemá hluboko do kapsy, a k tomu je to i přes pár kil navíc krásná žena, mohla by si dopřát zvolnění, a tím pádem se i víc věnovat rodině.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden