Moje šťastná hvězda

Urážka od Brožové kvůli nešťastné lásce?

Jedné velké herečce vysekla Kateřina Brožová (56) poklonu, druhou ošklivě urazila. Říká se však, že krásná blondýnka to neudělala schválně, asi je toho na ni v poslední době zkrátka moc.


Ve společnosti se nedávno po hodně dlouhé době objevila Pyšná princezna, resp. její představitelka Alena Vránová (91). Vypadá skvěle, což na sociální síti glosovala i Kateřina Brožová (56). „Úžasná, krásná dáma a skvělá herečka,“ napsala si blondýnka.


Potud v pořádku. Brožová však pokračovala a opřela se do Jiřiny Bohdalové (93): „Bohužel neměla tolik příležitostí jako Jiřina Bohdalová, která měla kromě jiných možností přes dvacet let i osobního režiséra Zdeňka Zelenku.“


Sexy Kateřina a Zdeněk Hrubý (52). Jak to mezi nimi je? Další zklamání?

Nešlo by to bez protekce?

Podle mnohých jasně naznačila, že Bohdalová měla protekci, a nebýt toho, nebyla by tam, kde je dnes, neměla by za sebou tolik skvělých rolí a možná by se coby herečka tak významně neprosadila.

Brožová v očích některých lidí přestřelila a její útok na legendu byl zbytečný. Na druhou stranu jsou tu polehčující okolnosti, které asi stále krásnou herečku omlouvají.

Další milenec ji odkopl?

Zaprvé nedávno přišla o dva pejsky, které velmi milovala. Vypadá to, že se s jejich odchodem ještě nedokázala zcela smířit. A pak se spekuluje o tom, že jí nevyšel další vztah. S hudebním skladatelem Zdeňkem Hrubým (52) to přitom vypadalo nadějně.

Dokonce nedávno vystřihli žhavou „líbačku“ na premiéře muzikálu Trója. Pak ale asi Brožové zase zůstaly jen oči pro pláč, žádné další romantické pokračování se nekonalo.

Povídá se, že zasáhla jeho partnerka, hudebník je už jedenáct let se sympatickou Gábinou, která mu prý dala jasně najevo, že žádné zálety mu trpět nebude. Hrubý se tak měl podle všeho pokorně vrátit k „domácímu krbu“.

V redakci jsme se shodli na tom, že Brožová má v sobě za poslední dobu tolik bolesti, že ji nemá cenu pranýřovat za pár slov, která stejně podle nás nemyslela nijak zle. Navíc se dá předpokládat, že si už s Jiřinou Bohdalovou všechno vyříkaly.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden