Můj kousek štěstí

Uršula Kluková: Miluje nezdravé občerstvení

Zvláštní problém má herečka Uršula Kluková (76). Těžko tomu uvěřit, ale když je pozvána do luxusní restaurace, radost vlastně nepociťuje.

A přitom taková pozvání dostává často, její blízcí přátelé jsou na noblesní restaurace zvyklí. Ona sama však zažívá skutečný požitek z dobrého jídla leda tak v řetězcích rychlého občerstvení. Ale stydí se za to a je na rozpacích, jak to kamarádům vysvětlit, protože taková věc se opravdu špatně vysvětluje.

Navíc jí do provozoven s rychlým občerstvením nikdo nedoprovází, protože jejím hereckým přátelům se nechce chodit do podniků, kde si u pultů vyzvednou jídlo na plastových táccích. Připadá jim to pod úroveň.

Ale jeden anděl se naštěstí našel: je jím herecký kolega David Novotný (48). Mají spolu tajnou domluvu: když už to Uršula nemůže vydržet, zavolá Novotnému a co nejrychleji spolu uhánějí do rychlého občerstvení na náměstí I.

P. Pavlova v Praze, kde je otevřeno nonstop. Oblíbený herec si pochvaluje, že společné návštěvy této provozovny rychlého občerstvení nejsou příliš drahé. Kdyby si Uršula oblíbila podniky Zdeňka Pohlreicha (60), bylo by to horší.

.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden