Moje sladké tajemství

Ušetřil na narozeninách své manželky

Začátek uplynulého měsíce byl ve znamení narozenin, které slavila Monika Koblížková (37), manželka úspěšného moderátora Leoše Mareš (42). Ten ač je bezesporu dobře zajištěný a rozhodně nemá hluboko do kapsy, údajně za dárky pro svou manželku neutratil ani korunu.

Zkusil být originální Místo luxusního parfému či drahých šperků pro ni totiž sestříhal video ze společných záběrů a doplnil ho zpěvem. Samozřejmě nechyběla ani květina, kterou ale také nekoupil, nýbrž zvolil ručně natrhané sedmikrásky.

A vypadá to, že s podobnou originalitou u své drahé polovičky dokonale uspěl, jelikož se s dary pochlubila i na sociálních sítích a působila spokojeně. Velkou chválu také sklidil u svých fanoušků, kteří jeho nápaditost dokázali ocenit.

Určitě ji opět vezme na nějakou drahoudovolenou.

Byl v tom skrytý záměr? Možná ale Leoš její narozeniny pojal takto proto, aby si svou lásku otestoval. Přece jen se o ní dlouho mluvilo jako o ženě, která si ho vzala především proto, jak dobře je finančně zajištěný.

Dokonce se také spekulovalo o tom, že se přiživuje na jeho slávě, jelikož jí předtím, než s ním začala chodit, prakticky nikdo neznal a v současné době je jednou z nejžádanějších celebrit u nás. Na druhou stranu, Monika už si s ním i tak žije ve velkém luxusu a třeba jí právě tento dárek, který sice nic nestál, ale na druhou stranu je za ním spousta práce a kreativity, ve finále udělal skutečně větší radost než něco, co stojí hromady peněz, ale nebylo koupeno s láskou.

Toho už má přece jen asi plné skříně.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden