Můj čas na kafíčko

Usmíření a uznání přišly až po smrti

Zpěvák Milan Drobný (74) patřil mezi blízké přátele zesnulého miláčka národa Karla Gotta (†80). Jeho smrt ho velmi zasáhla. Co ti dva spolu v mládí všechno zažili, se asi už nikdy nedozvíme, i když Milan není rozhodně žádná tichá voda.

V poslední době měl velmi vyhrocené vztahy s Karlovou manželkou Ivanou (43). Dokonce prý měl k Mistrovi zakázaný přístup. Vzkazy si pak posílali přes bulvární média. „Kdyby to napsal někdo tak, jak to já vyprávím, tak neřeknu, ale oni si to napíšou tak, jako by chtěli člověku ublížit,“ rozčiluje se zpěvák.

To, že Karel Gott přerušil ke konci života svoji léčbu s tím, že věděl, že tak urychlí vývoj nemoci a přiblíží se jeho konec, považuje Drobný za hrdinství. „To, že Karel byl ten nejlepší zpěvák – to všichni víme.

Ale jestli se takhle rozhodl, je ještě ke všemu hrdina,“ vzdal hold svému kamarádovi. Další spory s Ivanou prý už ale nebudou. „Nechme to už spát, ať mají všichni klid. Já jeho rodině přeju jenom to nejlepší! “ Uzavřel zpěvák toto téma prý už provždy.

Opravdu?

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden