Můj kousek štěstí

Usmíření Žilkové a Batulkové se nekoná!

Zdálo se, že situace mezi rodinou Veroniky Žilkové (55) a Dany Batulkové (59) se konečně uklidnila. Konflikt vzniknul poté, co se provalila údajná nevěra dcery Veroniky Žilkové, modelky Agáty Prachařové (32), která je v pátém měsíci těhotenství.

Rozvod mezi ní a hercem Jakubem Prachařem (33) byl na spadnutí. Všechno vygradovalo poté, co se do toho vložila Jakubova matka Dana Batulková. Měla se nabourat do Agátiny korespondence a usvědčit ji tak z milostného románku.

Což znesvářelo nejen manžele, ale i Žilkovou a Batulkovou. Přesto se nakonec páreček snažil navodit dojem, že jejich štěstí je nezničitelné a vše je zase zalité sluncem. Dokonce odjeli na společnou dovolenou do Itálie.

Teď ale vychází napovrch, že to v rodině pořád pěkně vře..

"Bouře byla veliká, ale už přešla. Agáta je ve svém manželství spokojená. Přestala nám brečet doma, vrátili se k sobě a jsem hrozně ráda, že se spolu těší na mininko. A já teď hlídám vnouče Kryšpína, protože oni spolu odjeli někam na líbánky," nechala se slyšet Žilková.

Podle našich informací ale tomu tak není. Agáta je s Jakubem nejspíš stále na ostří nože. Jak jinak si vysvětlit, že modelka nebykla pozvaná na oslavu, na které byla celá Prachařovic rodina..

"Kde máte Aguš?" Ptala se jedna pisatelka pod fotkou příbuzenské sešlosti na sociální síti. Prachařová vedle svého Jakuba totiž chyběla. "Ta nebyla pozvaná," dostala odpověď. To o velkém usmíření tedy nesvědčí.

Dlouho na sebe nenechala čekat ani reakce Agáty. "Naše rodina je lepší," vyvěsila na Instagram fotku se synem, kde byly jí a Jakubovi vidět jen nohy. Podivný mat tchyni. A za vše mluví i vyjádření Žilkové.

"Paní Batulkovou jsem neviděla už rok," odvětila úsečně s tím, že k rozepři mezi nimi se nechce vyjadřovat..

Jde snad jen o jedno velké divadlo? Snaží se Žilková pouze uklidnit rozbouřené vody před médii? Možná rodina zvolila strategii, že bude lepší si hrát na spokojenou domácnost. Logiku by to mělo. Veronika jistě nechce, aby se její dcera propírala v médiích jako hříšnice.

Když budou říkat, že je vše vpořádku, její jméno se očistí. Vždyť Sama Žilková přiznala, že bude svou dceru vždycky chránit. "Je úkol matek bránit své děti. Je příliš blízkou osobou, abych na ni měla jakýkoliv kritický názor.

Posuzujte si ji vy. Já ji posuzovat nebudu," vyjádřila se. Je přirozené, že vlastní dceru nedokáže hodit přes palubu. Každopádně ten obrázek spokojené rodinky některé věci dost kazí..

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden