Můj čas na kafíčko

Usmíří se někdy s bratrem?

Přestože navenek působí vyrovnaně, rodina jí chybí.

Zpěvačka Helena Vondráčková (73) už roky vede ostrý spor s vlastním bratrem Jiřím Vondráčkem (70). Zdá se, že sourozenecké rozepře nemají konce. Vondráček neodepsal jen popovou divu, ale také jejich nejstarší sestru Zdenu (83).

Helenu situace trápí a ráda by se se sourozencem smířila, ale ten o to nestojí a patrně proti ní poštval i svou dceru Lucii Vondráčkovou (41). Což ji nejspíše mrzí nejvíc...


Martin Michal (61).

Proč se s neteří Lucií už nevídá?

Ani jedna ze zpěvaček se k rodinnému konfliktu nevyjadřuje, přesto je jasné, že si jako teta a neteř rozhodně blízké nejsou. Helena se nechala slyšet, že ji tíží, že jí život nedopřál vlastní děti, a tak si vnoučata může užívat jen z manželovy strany.

Určitě by se ráda věnovala i svým synovcům, Lucčiným synům. Ta o to prý ale nijak nestojí. Proč ji vyškrtla ze svého života? Ve všem má údajně prsty Helenin bratr Jiří a příčinou je možná obyčejná lidská závist. Žije celý život ve stínu úspěšné sestry, jako muzikant se neprosadil a to jí možná nedokáže odpustit.


Lucie Vondráčková a Jiří Vondráček.

Není žádným tajemstvím, že tohle může být pravý důvod jejich nenávisti. A svou zlobu se Jiří snaží živit i v Lucii. Ta navíc nikdy nedosáhla takového úspěchu jako její slavnější teta. Ačkoliv je také známá a má za sebou úspěchy, v současné době se jí až tak nedaří.

Proč se rozhádali?

Letitý konflikt nemá konce. Všechno začalo v době, kdy se zpěvačka zamilovala do Martina Michala (61), s kterým se rozhodla sdílet svou budoucnost. Jejich svatbu nemohl vydýchat jej bratr Jiří, ale také jejich otec.

Rodinný klan nad Helenou zlomil hůl a svorně ji ignoroval. Při zpěvačce stojí jen její starší sestra Zdena, která si tím bratra také znepřátelila. Ačkoliv je to už několik let, stále jsou spolu na ostří nože a je zřejmé, že k usmíření nedojde.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden