Moje šťastná hvězda

Úspěšný desetibojař Jiří Sýkora u plotny

Juniorský desetibojař Jiří Sýkora, který se mimo jiné může chlubit letošním titulem Mistr Evropy v kategorii do 23 let i titulem Mistra světa z roku 2014, už nyní myslí na svou budoucnost. Zřejmě si uvědomuje, že bez silných partnerů je život sportovce obtížný a tak využívá zkušenosti, které stihl načerpat studiem Hotelové školy v rodném Třebíči.

Vyznavač zdravého životního stylu tak spojil své jméno se špičkovými produkty pocházející z Mlékáren Valašské Meziříčí. Navíc se ukázalo, že je skvělý kuchař, což dokázal i při focení jeho oblíbených receptů pro novoroční vydání měsíčníku Paní Domu.

Bylo nesmírně zábavné tohoto optimistického mladého muže pozorovat. K plotně se postavil jako absolutní profesionál a jeho zručnost v krájení předčila i mnohé zkušené kuchařky,“ chválí ho redakce.   V prostorách pražského studia New Living Center představil před objektivem několik svých oblíbených receptů, a to od mrkvové pomazánky, přes kuřecí paličky s kurkumou a zakysanou smetanou, až po lehké dezerty, jako jsou fitness lívanečky či jemný novoroční koktejl z borůvek a tvarohu.

Všechny spojovalo precizní zpracování a prezentace, velký důraz na využití zdravých surovin té nejlepší kvality a samozřejmě mléčné produkty, jako byla zakysaná smetana, kefírové nízkotučné mléko, acidofilní mléko s vlákninou nebo bílý jogurt.

Zajímavým detailem celého focení byly hodinky s černožlutými detaily na zápěstí desetibojaře. Sáhl totiž po modelu Seiko 5 z dobročinného instagramového projektu #posliSEIKOdal.

Jedná se o ocelové hodinky Seiko, které putují mezi sběrateli už více než rok s cílem podpořit neziskové organizace, s tím, že jejich předchůdce pomohl částkou 25 000 Kč Centru Paraple.

.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden