Moje sladké tajemství

Ustojí manželství Adély Gondíkové drobné neshody?

Občas jsou od sebe, pak se zase k sobě vrací.

Herečka Adéla Gondíková (49) se rozmluvila o vztahu se svým manželem Jiřím Langmajerem (56). Jsou spolu třináct let, vzali se ale až v roce 2019. Herečka přiznala, že soužití s Langmajerem nebyla procházka růžovým sadem.

Hádky, alkohol, nevěra, tím vším si pár prošel. Bylo to tak bouřlivé soužití, že se dokonce stalo i předlohou filmového scénáře. Adéla dodává, že ani dnes to není tak idylické, jak by chtěla.

Až teprve Gondíková bouřliváka Langmajera zkrotila.

Langmajer sice o své milované tvrdí, že je nejlepší ženou jeho života, ale i mezi ně zavítá občas ponorka a je to k nevydržení. Herec si sype popel na hlavu a tvrdí, že se často chová jako absolutní kretén, se kterým se nedá vydržet. Nebrání se ani přívlastkům bouřlivák a sukničkář.

Ve filmu si Langmajer naposledy zahrál s Janou Plodkovou ve snímku Ostrov.

Adéla ho ale zklidnila a on by nechtěl tento vzorec chování už nikdy opakovat. Na veřejnost ovšem prosákly informace, že to mezi ním a jeho ženou zase skřípe, občas jdou od sebe a pak se k sobě zase vrací. Tak snad to není začátek konce a jsou to všechno jen krátkodobé krize, které jejich manželství nijak neohrozí.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden