Můj kousek štěstí

Ustojí těžké loučení s milovaným mužem?

Těžko uvěřit, že tak hezká žena, jakou je Martina Randová (49), neměla štěstí na životního partnera. Díky Ordinaci v růžové zahradě 2 ale prožila svatbu i výchovu dítěte. Život po seriálu bude o to tvrdší realitou.

Ačkoli hvězda Ordinace v růžové zahradě 2 nepropadá panice a věří, že na ni ještě ten pravý někde čeká, v hloubi duše ji nepochybně samota trápí. S tou jí zásadně pomáhal seriál, v němž hraje s kolegou a kamarádem Martinem Zounarem (53). Do toho měla být herečka údajně léta zamilovaná, její láska však nebyla opětovaná, a to i přestože byl Zounar nějakou dobu po rozchodu se svou partnerkou Simonou Brdičkovou (43) sám a Martina mu byla velmi sympatická.

Nakonec si našel přítelkyni Kateřinu (40), s níž se dokonce zasnoubil a plánují miminko. Tato informace prý Martinu velmi zasáhla, i když štěstí svému kolegovi přeje. Po celou dobu byla herečka aspoň vděčná za to, že mu může být nablízku na place během natáčení. Jenže zanedlouho přijde i o tuto možnost, protože seriál na jaře končí. Pomalu se tak připravuje na těžké loučení. Už v době první vlny koronaviru se Randová svěřila, že si se Zounarem během odloučení často a dlouze volali, protože se jim stýskalo.

Seriálový kolega je pro ni totiž nejen dobrý přítel, ale také jediný muž, s nímž se postavila před oltář a vychovávala s ním syna. I když se to všechno dělo jen díky scénáři, pro Martinu to mělo znamenat hodně. Nic podobného totiž v reálu nezažila. Léta prý neměla žádný osobní život a soustředila se jen na práci. Dnes už ví, kde dělala chyby, a má ještě čas něco málo napravit. Rodinný život ji už ale prý nečeká, mít svoje vlastní děti už nestihne. I z toho důvodu jí bude Ordinace a její seriálová rodina velmi chybět. Nahrazovala jí totiž tu skutečnou, které se nikdy nedočkala. Pozor, aby si nezačala hledat nějakou návykovou berličku!

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden