Moje šťastná hvězda

Utajený románek s kolegou?

Někdy stačí málo a přeskočí osudová jiskra. Stalo se to také v případě Hany Holišové?

Herečka Hana Holišová (43) je velká tajnůstkářka. Je však přece jen možné, že někoho má. Může být jejím tajným partnerem sympatický kolega ze seriálu Jiří Hána (47), jak se spekuluje?

Je až s podivem, že je hvězda seriálu Ulice Hana Holišová (43) oficiálně nezadanou ženou. Vždyť je tak úspěšná a krásná. Možná ale není vše tak, jak se snaží herečka všem novinářům namluvit. Tajný zdroj z blízkého okolí herečky, který si přeje zůstat v anonymitě, nám totiž poskytl informace o tom, že má blízko ke kolegovi Jiřímu Hánovi (47). Co je na tom pravdy?

Zamilovala se při natáčení?

Herečka se do svého kolegy měla údajně zakoukat už během jejich milostné linky v seriálu Ulice. To mezi nimi ale ještě neměla přeskočit pověstná jiskra, to se podle našeho zdroje, který si přál zůstat v anonymitě, mělo stát teprve docela nedávno.


Možná i proto herečka v posledních týdnech tak září a působí mimořádně spokojeně. Láska totiž s lidmi umí udělat divy a obrátit jejich myšlení i náladu vzhůru nohama. A pokud je opravdu jejím novým partnerem právě Hána, splnilo se jí to, co od svého vyvoleného očekává.

Přesně ví, co od muže chce

„Asi by to bylo fajn, kdyby mu nevadilo, co dělám. A když bude fandit, bude to úplně super,“ svěřila se
v létě v jednom rozhovoru. V případě Hány by tak trefila na pana Dokonalého. Říká se o něm dlouhodobě, že je to muž, který ženy podporuje ve všem, co dělají, a umí jim být velkou oporou.

Holišová také uvedla, že chce partnera s krásným úsměvem a smyslem pro humor, což by Hána podle ženského osazenstva naší redakce  také splňoval. Na druhou stranu je tu i celá řada varovně blikajících světýlek, která by podle nás herečka určitě neměla přehlížet a brát je na lehkou váhu.

S tanečníkem to nevyšlo

Tím největším je to, že jí v minulých letech už dva vztahy s kolegy ze showbyznysu nevyšly. Nějakou dobu tvořila pár s mladším tanečníkem Tomášem Smičkou (36). Toho dokonce netajila a ráda
s ním chodila do společnosti. Působili spolu jako harmonická dvojice, která se skvěle doplňuje. Kamkoli přišli, tam byli velkou ozdobou a poutali pozornost.

Nakonec se ale rozešli, přičemž se dodnes vlastně neví proč. Povídalo se ale, že důvodem mělo být, že chtěl Smička rodinu a Holišová ne. Herečka také několik let chodila s hercem Václavem Liškou (42). O tomto vztahu by se nejspíš nikdo nedozvěděl, kdyby o něm Liška nepromluvil v jednom z rozhovorů.

„Ano, byli jsme spolu tři a půl roku,“ vypustil do světa. Důvod rozchodu měl být téměř totožný jako se Smečkou. On měl chtít klid a rodinu, ona toužila po kariéře a obdivu. Ani jedna cesta není špatná, jen se zkrátka neslučují.

Kde je pravda?

Jisté je, že s Hánou by jim to skutečně slušelo, vypadají báječně. Bohužel to má ale „malý“ háček, jelikož je herec oficiálně zadaný. Jeho partnerkou je pohledná herečka Radka Fišarová (45). Na druhou stranu, někdy člověk lásce neporučí. Budeme tedy pátrat, jak to mezi herci doopravdy je.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden