Můj čas na kafíčko

Utajený rozchod s podnikatelem?

Legendární herečka Jiřina Bohdalová (92) byla v posledních několika letech spojována s kontroverzním slovenským podnikatelem Ľubomírem Fockem (68).


V průběhu uplynulých let spolu byli i několikrát ve společnosti. Focko dokonce asi před dvěma lety o Bohdalové řekl, že je to super partnerka. „Lidsky jsme si velmi sedli, těžko to popsat,“ rozplýval se tehdy. „Máme se velmi rádi, jsme spolu velmi rádi,“ pokračoval.


Jenže čas běží a Bohdalová se s Fockem ukazuje na veřejnosti čím dál méně, navíc o něm nemluví a veškerý čas tráví výhradně prací či se svou dcerou Simonou Stašovou (68). Je možné, že Focka ze svého života nadobro vyškrtla?


Ľubomír Focko (68)

Přestala mu snad věřit?

Pravda je, že jejich vztah měl utrpět šrámy, když v průběhu roku 2022 skončil Focko ve vazbě. Stalo se tak kvůli kauze zmanipulovaných zakázek Správy úložišť radioaktivních odpadů. Policie tehdy tvrdila, že je dokonce hlavou skupiny, která státní tendry ovlivňovala.

Vůbec nevěděla, co se děje

„Já ho znám jen jako slušného člověka a do jeho podnikání se nepletu. Copak já vím něco o nějakých odpadech,“ tvrdila tehdy Bohdalová, když ji novináři konfrontovali nepříjemnými otázkami.

Focko se ale z vazby za pár měsíců dostal, v srpnu téhož roku to potvrdila média. Je ale dost možné, že i když nakonec odsouzen nebyl, jejich důvěra tehdy ze vztahu úplně zmizela.

Herečka si třeba začala dávat pozor, co mu říká, omezovala jejich kontakt a nakonec vše, co mezi sebou měli, vyprchalo. Focko sice dlouho působil jako její spřízněná duše, ale pokud mu  přestala věřit, je vcelku pochopitelné, že ho vyřadila ze svého života.

Jaká je vlastně pravda?

My samozřejmě pátráme po tom, co je pravdy na informacích, které nám poskytl anonymní zdroj z blízkého okolí herečky, ale do vydání článku se nám více podrobností shromáždit nepodařilo.

Nezbývá tak než čekat, jestli se spolu v blízké době Jiřina Bohdalová s Ľubomírem Fockem někde neobjeví. A pokud ano, jak se k sobě budou chovat. Jestli nebudou chybět objetí a držení za ruku, pak jsou nejspíš stále minimálně přátelé.

Mimořádně vitální herečce pochopitelně přejeme, aby měla vedle sebe muže, který ji bude chránit a nebude ji zneužívat. A je jedno, jestli to bude právě slovenský podnikatel, nebo někdo jiný.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden