Moje šťastná hvězda

Utajený život Gottové s miliardářem v zahraničí?

Moje šťastná hvězda

Vypadá to, že do srdce Ivany Gottové vstoupila láska. Vdova po legendárním Karlu Gottovi má být zamilovaná do boháče z ciziny. Prožívá nyní období plné štěstí?

Sympatická Ivana Gottová (48) si svůj soukromý život dlouhodobě drží pod pokličkou. Nechce nikomu prozradit, s kým žije, ani jestli je to v Česku, či v zahraničí. Co naše redakce vypátrala?

Vdova po legendárním zpěvákovi Karlu Gottovi (†80), sympatická Ivana Gottová (48), stále s láskou pečuje o jeho památku. Bylo ale jasné, že jednoho dne bude znovu potřebovat cítit lásku a vědět, že má v někom oporu.

Náš utajený zdroj z jejího blízkého okolí tvrdí, že už je několik měsíců zamilovaná do boháče ze zahraničí. Dokonce by s ním snad měla čekat i dítě. Může to být pravda, nebo to jsou jen drby? Hodně se toho namluvilo o vztahu

Zbývá vám 89% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden