Můj čas na kafíčko

Utajil před ní Forejt dítě s milenkou?

Můj čas na kafíčko

První měsíce s Forejtem byly jako z pohádky. Herečka denně cítila obrovské návaly lásky a těšila se na budoucnost. Možná je ale tohle období už pryč.

Kuchař Přemek Forejt (36) se snaží působit, že mu na Evě Burešové (30) záleží a má v srdci místo jen pro ni. Jenže teď vypluly na povrch informace, že jí měl být nevěrný. Opravdu by byl schopen jí způsobit takové trápení?

Obrovské zklamání prožívá hvězda seriálu ZOO Eva Burešová (30). Náš anonymní zdroj z blízkého okolí herečky nám odhalil, že prý přišla svému partnerovi, kuchaři Přemku Forejtovi (36), na milenku. A dokonce se k ní mělo donést, že jí utajil dítě s jinou ženou.

Není divu, že je tak Burešová poslední týdny a měsíce na dně psychických sil a působí, jako kdyby měla brzy zkolabovat. Je snad možné, že se jí opět bortí sen o spokojené rodině? Nejspíš i z těchto důvodů herečka avizovala, že jakmile

Zbývá vám 90% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden