Moje šťastná hvězda

Utajila pohádkovou veselku!

Herečka Eva Josefíková (32) se tajně vdala!


Za manžela si vzala scenáristu Matěje Podzimka (41), se kterým vychovává dceru Lotu (1). Že se bude vdávat, prý ale netušili ani mnozí její kolegové.


Dokonalá nevěsta


Své „ano“ si řekli v areálu Dvůr Honětice na jižní Moravě.Vyšlo jim krásné počasí a nevěstě i ženichovi to opravdu slušelo.Svatba to byla přesně taková, jaká má být, a přešťastná herečka vypadala jako opravdová princezna, čímž se později pochlubila na sociálních sítích.


Snažila se mlžit


Přitom ještě nedávno všem tvrdila, že veselka rozhodně není na pořadu dne. Svého milého si sice vzít chtěla, že to bude takhle rychlé, tím všechny překvapila. Ostatně, co od ní také čekat. Eva je totiž známou tajnůstkářkou.


Dokonce i její dnes už manžel byl dlouho opředen tajemstvím. Před Podzimkem randila herečka dlouhé roky s hercem Jiřím Mádlem (35), šťastný konec je však nečekal. Podzimek byl zase dříve ženatý s herečkou Kristýnou Podzimkovou (37), se kterou se v roce 2019 rozvedl.


Nový seriál


Populární herečce se teď daří nejen v osobním životě, ale také v tom pracovním. Po bujarém veselí ji totiž čeká nová role v seriálu Sedm schodů k moci. Novomanželům gratulujeme!

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden