Moje sladké tajemství

Utajila rozchod?

Zajíc záhadně zmizel z jejího života.

Velká láska Dany Batulkové (65) s mladším partnerem Ondřejem Zajícem (53) je už zřejmě minulostí!

V poslední době tráví drobná herečka z Dobrých zpráv každou volnou chvíli se svou dcerou Marianou Prachařovou (29), se kterou byla ještě nedávno na nože.

Druhou svatbu herečka nikdy v plánu neměla.

Najednou po něm není ani památky

Je to jen pár týdnů, co mladá dáma přiznala, že si s mámou vůbec nerozumí, hádají se a lezou si na nervy. „Jsem na ni často nepříjemná, odsekávám, a i když vím, že si to nezaslouží, nemůžu si pomoct,“ řekla Prachařová. Že by i tak Batulková obětovala kvůli dospělé dceři partnerský vztah, aby jí byla oporou?

Musel Zajíc odejít, aby bylo v domě místo pro Marianu?

Nečekaně spolu opět začaly jezdit na dobrodružné výpravy do zahraničí, nedávno například procestovaly Island i Rakousko. A ještě k tomu zvládly nafotit módní kampaň. A po Zajícovi najednou není ani památky.

O tom, že to Batulkové s partnerem neklape, se přitom šuškalo už dříve. Mělo mu vadit, že děti Batulkové mají před ním vždy přednost. Herečka ale dobře věděla, že to se nikdy nezmění, i kdyby se na hlavu stavěl.

Odmítla žádost o ruku?

Poslední kapkou měla být romantická žádost o ruku, kterou prý Batulková bez váhání odmítla. Po zradě bývalého manžela Davida Prachaře (64), který jí utekl s kamarádkou Lindou Rybovou (48), pro ni další veselka nepřipadala v úvahu.

Jenže to mělo Zajíce pořádně ranit a podle některých přátel si okamžitě sbalil saky paky a ze statku v Kolodějích se odstěhoval.

Možná se tak rozhodla věnovat především své dceři, která je už roky bez partnera a kromě pár kamarádek je maminka jediným člověkem, kterého má. Batulková si už dříve posteskla, že dceru zanedbala a ta si neumí ani uvařit. Dokonce jí pořád pere a žehlí babička...

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden